Gå til hoved-indhold

El- diesel eller benzinmotor til ny Alfastreet 23C

- Båden har et moderne koncept, som ikke er set længe i bådverdenen med bl.a. hæv- og sænkbare hardtopløsninger, siger Søren Risberg fra Risbjerg A/S.

TV: 20 både testet til European Boat of the Year

Xp33 var en af bådene, der for få uger siden blev testet i Southampton til Boat of the Year, hvor BådNyt tester med og bedømmer bådene mellem 22 og 62 fod. Se Yacht-TV.

Sådan sætter du en fortøjning på

Kom i din båd og se Linda.... Sådan skriver Frenchy's fra Clearwater Beach i Florida, USA.

Balladen i Haparanda udkommet i forbedret udgave

Følg Jette Varmer og hendes kæreste Sven Erik rundt i Østersøen i en Albin Ballad helt op i Den Botniske Bugt – op til byen Haparanda i Bottenviken.

4 påhængsmotorer af mærket Yamaha mangler ejere

Seks bådmotorer blev i oktober fundet gravet ned i Jels Skov. Bådmotorerne er sandsynligvis alle stjålet.

Palby Marine nu forhandler af Simrad og B&G

Fra 1. januar vil Palby Marine være lagerførende af Simrad og B&G med dag til dag levering i hele Danmark. Lowrance forhandles fortsat af Palby Marine i Kolding.

Derfor ses der mange Marsvin i Øresund

Havmiljøet er sundt i Øresund og det afspejler sig i en stor population af marsvin. Man ikke har brugt trawl siden 1930erne og det gavner Marsvinene.

Åbent hus hos Floor Marine i Aarhus i weekenden

I den kommende weekend 30. november og 1. december holder Floor Marine åbent hus i Riiskov med nye både, demo- og brugte både, samt udstyr med rabat.

Sejlere gik på grund ved Samsø og blev reddet

To personer var sejlet fra Aarhus og skulle til Sjællands Odde, men på grund af vejret var de vendt om, og derefter gået på grund nord for Samsø.

Mød Mr. Luffe i dag og i morgen i Kolding

Luffe Yachts holder åbent hus, hvor man kan se hvordan den nye Luffe 3.6 bygges. I 40 år har Oluf Jørgensen bygget Luffe Yachts.