Gå til hoved-indhold

Skatteministeren mødte Danboat i en sejlbåd - afgift virker ikke

Danboats bestyrelse havde inviteret skatteminister Holger K. Nielsen om bord på formandens båd under Dragør-udstillingen. Bestyrelsen havde forinden meldt sig ind i SF for at få indflydelse.

Idrætsprofessor: NON-regatta er godt til de unge

Tidligere OL-bronzevinder og verdensmester i Soling, professor i idræt, Jens Bojsen-Møller, havde 24 glade unge til leg på vandet - UDEN kapsejlads.

Hollandsk båd fandt 55-årig der var druknet

Den 55-årige mand, der tirsdag faldt over bord fra en sejlbåd syd for Anholt, er blevet fundet død i vandet.

 

Specialstyrke møder op med maskingevær overfor uskyldige sejlere

Et tip om store narkotika-mængder fik tirsdag morgen politiets særlige aktionsstyrke til at storme en Phantom 42 i Kerteminde Marina. Fire sejlere havde været i Hamborg.

Mini-udstilling i Kolding den 31. august og 1. september

- Luffe, Nordship og Bøges Både flyder 105 år til sammen og det har nu udviklet sig til en udstilling med 26 udstillere, forklarer Finn Mortensen fra Kolding Sejlklub, der arrangerer.

SOK opgiver 55-årig sejler i Kattegat

Efter adskillige timers forsøg på at finde en forsvundet sejler ved Anholt har Søværnet tirsdag aften indstillet eftersøgningen. Der var en anden om bord, da sejleren faldt i vandet.

Bådbranchens succes: 10.250 besøgende i Dragør

- Vi er virkelig godt tilfredse med besøgstallet i Dragør, men næste år går vi igen efter en udstilling i Egå, så det skifter mellem landsdelene, siger udstillingschef Michael Floor. Se også galleri.

Sejlere strømmer til udstilling i Dragør

Fredag kom der 1.975 besøgende og lørdag kom der 4.877 til Flydende Bådmesse. - Fantastiske besøgstal, vi håber at endnu flere kommer ud til Dragør i dag, siger udstillingschef Michael Floor.

Advarsel fra Drage-sejler: Pas på Surstrømming - nu sjov video

Mad om bord: ADVARSEL!! Hvis du nogensinde ser sådan en dåse skal du behandle den som var det en håndgranat. Svensk Surstrømming er nemlig rådden fisk, siger Philipp Skafte-Holm. Se 1 min og 50 sek. ind i video.

72 procent flere unikke læsere på minbaad.dk

Den seneste måneds tid er læsertallet eksploderet på minbaad.dk i forhold til sidste år, viser Google Analytics.