Gå til hoved-indhold

Knækker masten i Tønsberg da bro lukker

Sejlere var yderst heldige med ikke at blive ramt af en mast, der knækkede som en tændstik, da den ramte Kaldnes Bro i Tønsberg i Norge i søndags.

Sejler faldt over bord og gik til bunds i Isefjorden - opdateret

Søværnets Operative Kommando og Midt- og Vestsjællands Politi har sat både dykkere og helikopter ind i søgningen efter en lystsejler, der søndag aften faldt over bord ved Isefjorden ud for Kongsøre.

Svensk og dansk sejlbåd kolliderer på Storebælt

To lystsejlere kom i nærkontakt med hinanden syd for Storebæltsbroen i denne uge. Politiet rykkede på vandet for at afgøre tvist og teste for alkohol.

Søpolitiet jagter speedbåd på den svenske vestkyst

Katten efter musen til søs. Se dramatisk jagt, som Aftonbladet viser.

Dansk Søredningsselskab: Speedbådskørekort kan tages med venstre hånd

Det er en formsag at anskaffe sig et speedbådskørekort, og mange speedbådssejlere og vandscooterførere aner ikke, hvad de foretager sig, når de er på vandet, lyder kritik.

Prøv en SUP i Middelfart

Alle kan – gratis – prøve Stand Up Paddle på demoudstyr fra forskellige boardimportører, og Danmarks bedste SUP-surfer Casper Steinfath holder workshop 10. august.

Tæt på udsolgt i Flydende Bådmesse i Dragør

31 nye både og et væld af udstyr kan ses på den næsten udsolgte Flydende Bådmesse i Dragør fra 16. -18. august, med gratis entre og parkering. Se hvem der udstiller.

Tre både sank og bro blev ødelagt i Norge

Det gik helt galt da cementbåden Cyprus Cement skulle forlade havnen i Levanger. Skibet kunne ikke manøvrere og smadrede baglæns ind i broer og småbåde.

Du drukner i havnen

Der er sket et stort fald i antallet af drukneulykker. Men påfaldende mange drukneulykker sker i havnen, når folk går til og fra båden. Og det går ofte ud over mænd i 60 års alderen.

Sæson for døde både?

En juniorbåd der opgav ævret i Svanemøllehavnen. Er det en ny tendens i havnene?