Gå til hoved-indhold

Derfor ses der mange Marsvin i Øresund

Havmiljøet er sundt i Øresund og det afspejler sig i en stor population af marsvin. Man ikke har brugt trawl siden 1930erne og det gavner Marsvinene.

Åbent hus hos Floor Marine i Aarhus i weekenden

I den kommende weekend 30. november og 1. december holder Floor Marine åbent hus i Riiskov med nye både, demo- og brugte både, samt udstyr med rabat.

Sejlere gik på grund ved Samsø og blev reddet

To personer var sejlet fra Aarhus og skulle til Sjællands Odde, men på grund af vejret var de vendt om, og derefter gået på grund nord for Samsø.

Mød Mr. Luffe i dag og i morgen i Kolding

Luffe Yachts holder åbent hus, hvor man kan se hvordan den nye Luffe 3.6 bygges. I 40 år har Oluf Jørgensen bygget Luffe Yachts.

Lille luksusliner til salg for 26 mio. kr.

For godt 26 mio. kroner kan du blive skibsreder på Danmarks måske mest luksuriøse, private fartøj, oplyser Fyns Amts Avis.

Stem på verdens bedste sejlerfoto 2013

Vi giver dig link til fantastiske billeder du kan stemme på, hvis du er på facebook.

Faurby Yacht holder åbent hus 16. og 17. november

Flere og flere værfter og forhandlere i Danmark holder åbent hus, som en fast tradition.

Orkanen kaster med sejlbåde i Svendborg - nu over 58.000 besøg

Kurt Findsen var på pletten og filme både, der blev kastet var de legetøjsbåde. Den ene sank under orkanen. Opdateret 7. januar.

Interview: Ny Elvstrøm Sails boss vil tjene penge

I denne uge møder vi Niels Bjerregaard, der nu afløser CEO Claus Olsen. - Selvom man vækster, som Elvstrøm Sails gør for tiden, så skal der også være profit, siger Bjerregaard.

Omega 34 er fundet - drev 100 meter under vandet

Et af ofrene for orkanen er en Omega 34 fra Frederikssund, der blev sænket af en drivende flydebro i beton. - Den blev ramt i fribordet, siger Topdanmarks Sven Holmbo. Se fotos.