Gå til hoved-indhold

Vinteropbevaring: Hvad koster det?

Hvad skal det koste at få en båd på land? Et hurtigt tjek på fire forskellige muligheder afslører stor prisforskelle.

Ny Bavaria 33 ku ikke køre på isglatte veje

Langt om længe kom den nye Bavaria 33 til Egå. I det sydlige Jylland måtte båden holde stille i tre timer på grund af is.

Flere julegaver der holder

Nu er der kun 14 dage til jul, og vi har igen fundet nogen gode og nyttige gaver til sejleren. Se her, om der er noget, du har lyst til at give eller få. Der er gaver i flere prislejer.

DMI til minbaad.dk: Ikke isvinter endnu

Så blev det for alvor vinter. Der er ikke meldinger om is i havnene endnu, men bliver det kolde vejr ved, varer det ikke længe for vintertræningen må indstilles. Er der is i din havn?

Forsikringschef fra Pantaenius: Løbet er kørt

Gert Toft fra Pantaenius og Danboats bestyrelse tror at afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikringer bliver en realitet for omkring 60.000 bådejere.

Lorenzen om afgiftssagen: Reservefonden kan redde sejlerne

Morten Lorenzen, kommentator på minbaad.dk, var til samråd med Skatteministeren. De 39 mio. kr. som Lyngby Radio kan koste sejlerne kan komme fra Reservefonden. Natorp kæmper stadig.

24 af verdens bedste sejlerfotos i 2012

Senere i år vælges det bedste ud af en international jury i konkurrencen Yacht Racing Images of the Year.

Ridas 26 - endelig en ny båd på under 30 fod

Ridas 26 produceres i Estonia og koster fra 355.500 kr. med påhængsmotor og cirka 100.000 kr. mere med indenbordsmotor. Vi så den i Hamborg.

TV: Samråd er slut - skatteministeren holder fast i afgiftsforhøjelsen

Ole Birk Olesen (LA) har kaldt Skatteministeren i åbent samråd i Skatteudvalget i dag kl. 14.00 om regeringens forslag om højere afgift på lystbådenes kaskoforsikring.

 

 

Vil Skatteminister Holger K ændre holding efter samråd?

Afgiftssagen. Dansk Sejlunion har en række ubesvarede spørgsmål, som de håber besvaret, når skatteminister Holger K. Nielsen (SF) den 6. december møder op i skatteudvalget.