Gå til hoved-indhold

Sponsorindhold: Udsigt til Svendborgsund i nye ThurinerHuse - lige ud til Gambøt Lystbådehavn

På Thurø i Det Sydfynske Øhav realiseres drømmen for dem, der ønsker sig det gode liv i vandkanten. Med udsigt ud over øhavet, som blot venter på at blive udforsket, er livet i ThurinerHusene perfekt for den aktive sejler med saltvand i blodet. Måske et køb for sejleren?

Nedkølet og omtumlet drev russer i land på Vestkysten i 28 fods sejlbåd - fik hjælp i sommerhus

Det kunne have gået helt galt, da en mandlig russisk statsborger sent tirsdag aften befandt sig i en sejlbåd på havet ud for Lyngvig Fyr ved Hvide Sande. Her endte hans sejltur nemlig brat, da han sammen med sit 28 fods sejlbåd stødte på grund. Se tv fra TV Midt Vest.

Tempo Bådsalg i Ishøj søger bådsmand og servicemedarbejder

Som Bådsmand hos Tempo Bådsalg A/S har du sjældent to dage, der er ens, lover firmaet, der sælger nye og brugte både.

Få dansk rundvisning på ny Grand Soleil 40 - hurtigste turbåd i havnen

Grand Soleil 40 mener det med at sejle stærk. Minbaad.dk får her en rundvisning på båden under Cannes Yachting Festival af importør Michael Floor. Båden fås i racing-version med 6 Harken, spil, kulfibermast, men den fås også i turversion med lavere køl og alumast.

Appen Navipair kan forbinde sejleren til den lokale helt af en håndværker

Ny app hjælper sejlere, der skal have repareret båden, med at finde frem til mekanikeren, elektriker eller bådebyggeren. Måske den lokale helt. Via appen Navipair beskriver sejleren selv problemet med ord og billeder, og rækker så ud til dem, der kan hjælpe, forklarer direktør Klaus Østergaard.

Skoleskibet Danmark kolliderer med flådefartøj i Baltimore Havn - se video

Det danske skoleskib tiltrak sig uønsket opmærksomhed, da det lørdag lagde fra kaj i amerikanske Baltimore. Ulykken opstod, da slæbebåde forsøgte at hjælpe skibet ud af havnen.

Bavaria C38 er populær - vi så den på Cannes Yacthting Festival

Vi var på den gigantiske og for bådværfterne meget vigtige udstilling Cannes Yachting Festival, hvor 620 både fra 3 til 50 meter udstilles i vandet og på land for 54.400 besøgende. Vi så blandt andet Bavaria C38eren, der sælger godt i Danmark.

Du kan sælge din båd på facebook, men der er flere grunde til hvorfor en bådmægler er bedre

Det er i hvert fald hvad Lars Legarth fra Bådagent Danmark forklarer til minbaad.dk i et interview fra Copenhagen Boat Show.

Sejlbåd på grund ved Egå - frivillige reddere ventede kun på opkaldet

Mandskabet var forberedt på et opkald fra den nødstedte sejlbåd og var derfor klar til at kaste fortøjningerne, da opkaldet lød. Ingen kom til skade under aktionen.

Ny Hanse 510 på vej - se den i Barcelona

Oplev den splinternye Hanse 510 fra 12. til 16. oktober 2022 på Salon Náutico International bådmessen i Barcelona. Det fortæller Henrik Reese, der i år har solgt godt af Hanse-bådene. Se hvad den næsten 5 meter brede båd kan.