Gå til hoved-indhold

Båd kæntret ved Flakfortet - tre personer savnes

En båd er kæntret i Øresund tæt på Flakfortet, hvor myndighederne lige nu leder efter tre personer. Se også video på localeyes.dk.

Fuld speedbåd-sejler håner politiet i Kerteminde

En 34-årig mand fra Kerteminde sigtes for spiritusejlads og for at tale nedsættende til politiet efter at han med fire andre sejlede fuld rundt i Kerteminde Havn.

 

Politiet finder lager i Polen med stjålne bådmotorer - hvem ejer dem?

Efterforskningssektion i Padborg søger ejermændene. Flere af bådmotorerne er lokaliseret stjålet omkring Silkeborg, Skanderborg og Norddjurs kommune i perioden fra den 5. - 21. juli.

 

 

Konkurs får størst konsekvens for Inderhavnsbroen

Byggeriet af Inderhavnsbroerne og kanalbroerne i København udsættes efter Pihl & Søn er konkursramt.

Skatteministeren mødte Danboat i en sejlbåd - afgift virker ikke

Danboats bestyrelse havde inviteret skatteminister Holger K. Nielsen om bord på formandens båd under Dragør-udstillingen. Bestyrelsen havde forinden meldt sig ind i SF for at få indflydelse.

Idrætsprofessor: NON-regatta er godt til de unge

Tidligere OL-bronzevinder og verdensmester i Soling, professor i idræt, Jens Bojsen-Møller, havde 24 glade unge til leg på vandet - UDEN kapsejlads.

Hollandsk båd fandt 55-årig der var druknet

Den 55-årige mand, der tirsdag faldt over bord fra en sejlbåd syd for Anholt, er blevet fundet død i vandet.

 

Specialstyrke møder op med maskingevær overfor uskyldige sejlere

Et tip om store narkotika-mængder fik tirsdag morgen politiets særlige aktionsstyrke til at storme en Phantom 42 i Kerteminde Marina. Fire sejlere havde været i Hamborg.

Mini-udstilling i Kolding den 31. august og 1. september

- Luffe, Nordship og Bøges Både flyder 105 år til sammen og det har nu udviklet sig til en udstilling med 26 udstillere, forklarer Finn Mortensen fra Kolding Sejlklub, der arrangerer.

SOK opgiver 55-årig sejler i Kattegat

Efter adskillige timers forsøg på at finde en forsvundet sejler ved Anholt har Søværnet tirsdag aften indstillet eftersøgningen. Der var en anden om bord, da sejleren faldt i vandet.