Gå til hoved-indhold

Dansk Søredningsselskab: Speedbådskørekort kan tages med venstre hånd

Det er en formsag at anskaffe sig et speedbådskørekort, og mange speedbådssejlere og vandscooterførere aner ikke, hvad de foretager sig, når de er på vandet, lyder kritik.

Prøv en SUP i Middelfart

Alle kan – gratis – prøve Stand Up Paddle på demoudstyr fra forskellige boardimportører, og Danmarks bedste SUP-surfer Casper Steinfath holder workshop 10. august.

Tæt på udsolgt i Flydende Bådmesse i Dragør

31 nye både og et væld af udstyr kan ses på den næsten udsolgte Flydende Bådmesse i Dragør fra 16. -18. august, med gratis entre og parkering. Se hvem der udstiller.

Tre både sank og bro blev ødelagt i Norge

Det gik helt galt da cementbåden Cyprus Cement skulle forlade havnen i Levanger. Skibet kunne ikke manøvrere og smadrede baglæns ind i broer og småbåde.

Du drukner i havnen

Der er sket et stort fald i antallet af drukneulykker. Men påfaldende mange drukneulykker sker i havnen, når folk går til og fra båden. Og det går ofte ud over mænd i 60 års alderen.

Sæson for døde både?

En juniorbåd der opgav ævret i Svanemøllehavnen. Er det en ny tendens i havnene?

Carbonite 21 fra Kerteminde flyder snart

Bådebygger Jonas Sørensen har nu mast på sin 510 kilo Carbonite 21, der minder om en Mustang 616 - bare langt mere ekstrem.

Glasfiber-revolution er tema på bådmuseum

I 1960'erne revolutioneredes dansk bådebyggeri, da byggematerialet for alvor skiftede fra træ til glasfiber. Det er temaet for årets særudstilling på Danmarks Museum for Lystsejlads

10-Meter R-klassebåd Ghoster solgt til Norge

Et af Danmarks kendeste og mest berejste lystfartøjer, "Ghoster", flager ud. Ulla-Britt Lyman har solgt båden. Om en uges tid vil den sejle fra Thurø med norsk flag på hækken.

Ny Bavaria Cruiser 41 med mere lys i kahytten

Det sydtyske værft, Bavaria Yachtbau, sender om få måneder en ny turbåd på markedet. - Den afløser Bavaria 40, fortæller importør, Michael Floor.