Gå til hoved-indhold

Gæt et knob

X-40 sejleren Kasper Wedersøe udfordrer atter sejlerne med et knob. Hvad hedder dettte knob?

Svenske Hamnen.se lancerer ny playkanal

Sejlerne får nu endnu mere levende tv på hamnen.se når vi nu lancerer en smartere playkanal, fortæller redaktør Gustav Morin til minbaad.dk.

Rønnow: Hvad sker der dog med priserne – og bådene!

Vi har efterhånden set det længe. Krisen har tydeligvis sat sig fast. Der er ikke umiddelbart tegn på, at det lysner. Claus Rønnow har taget de kritiske briller på.

West Bådudstyr gik allerede konkurs i oktober

Der er et lukket skilt foran West Bådudstyr i Køge og telefonen er nedlagt. En af landets største Suzuki-forhandlere har drejet nøglen om, det skete allerede i oktober. Opdateret 22.12.

ØRC 2013: Vi skal ha´det sjovt

ØRC Race Committee har evalueret på årets sejlads, og er sprængfyldt med nye ideer. Et sommertræf på Samsø er på tegneblokken, og så vil de gerne have input fra sejlerne.

Yachtbroker Fyn og Fyns Yachtbureau smelter sammen

YachtBroker Fyn og Fyns Yachtbureau fra Svendborg slår sig sammen fra 1. januar under navnet YachtBroker Fyns Yachtbureau.

Lov vedtaget: Kaskoafgift op med 34%

Afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikringer til lystbåde blev vedtaget onsdag i folketinget. Nu får bådejere med kaskoforsikring en 34% afgiftsforhøjelse pr 1. januar, og skal også betale for Grønland.

Floor Marine flytter fra Egå til ny udstillingshal i Risskov

Fremover kan man se Bavaria og Dufour-både i en nyopført hal, hvor der er plads til 25-30 både. - Både skal ses i en isoleret hal, siger Michael Floor.

Faurby Yacht ansætter nu tre bådebyggere

Faurby Yachts direktør, Thomas Dan Hougaard, melder om godt salg op til jul: - Vi oplever stor interesse for vores produkter og har derfor valgt at udvide vores kapacitet.

Advokat Henrik Andersen: Afgiftsloven vil spille fallit

KOMMENTAR. Det der reelt står tilbage, er en afgiftslov uden den store provenuemæssige interesse og med en for alle, herunder også politikerne, meget uønskværdig adfærdsregulering.