Gå til hoved-indhold

Ti købere har lagt tilbud hos Nimbus Boats

Mindst ti firmaer har lagt et købstilbud til svenske Nimbus Boats, der gik konkurs 3. juli. To kinesiske firmaer er blandt de købsinteresserede.

Hvem: Lars Ive - Hvorfor: Fordi han forlod North Sails

Direktøren fra North Sails smækkede ikke med døren, han lukkede heller ikke døren hårdt. 61-årige Lars Ive vil bare gerne skrue ned for sit arbejdsliv. Som formand for Danboat delte han vandene.

Minbaad.dk er nu blevet endnu hurtigere

I aftes kom minbaad.dk på en endnu større server hos Ezl-data i Sorø, derfor uploader sitet nu hurtigere. Skiftet gjorde desværre at vi var nede her til morgen.

7.500 besøgte Flydende Bådmesse i Egå - positive toner fra forhandlere

Krisen har toppet, forhandlerne er i hvert fald positive efter messen, der måske flytter til Helsingør næste år, så Jylland og Sjælland skiftes til at holde udstillingen. Læs voxpop med 8 forhandlere.

Danboat-boss: Gør en god handel på bådmesse i Egå

Formand i Danboat, sejlmager Jan Hansen, mener at der vil være mulighed for en god handel med båd eller udstyr i Egå, da forhandlerne vil mindske deres lager før vinteren.

Flydende bådudstilling i Egå lige nu - 35 nye både

Hvis ikke vi udstiller så sælger vi ikke, siger Bavaria og Dufour-forhandler Michael Floor, der med Egå Sejlklub står bag Flydende Bådmesse, der kører i dag og i morgen. Interview og fotos.

Direktør Lars Ive stopper hos North Sails

Nu er medejer af North Sails, Jens Christensen, direktør for over 300 ansatte i Europa og New Zealand. Lars Ive gik selv og søger nu nye udfordringer.

Betalte med gummicheck og stak af med en X-95

43-årig gik langt over stregen i en handel i Rungsted, senere blev han pågrebet i Helsingør.

TV: Rekord trimaran knækker skrog

Under et rekord forsøg på Geneve søen knækker hydrofoil trimaranen, l'Hydroptére læ skrog.

Danmarkspremiere på Egå-udstilling med Dufour og Bavaria

Bavaria Vision 46 , Dufour 335, Dufour 36 og B/one, er nye både, man kan på flydende bådmesse se fra fredag 19. til søndag 21. august. Se også brugte både og prøv SUP-padling på Flydende bådudstilling