Gå til hoved-indhold

TV: Rekord trimaran knækker skrog

Under et rekord forsøg på Geneve søen knækker hydrofoil trimaranen, l'Hydroptére læ skrog.

Danmarkspremiere på Egå-udstilling med Dufour og Bavaria

Bavaria Vision 46 , Dufour 335, Dufour 36 og B/one, er nye både, man kan på flydende bådmesse se fra fredag 19. til søndag 21. august. Se også brugte både og prøv SUP-padling på Flydende bådudstilling

Nyd OL i London på den fede måde på Donna Wood

Jes Schmidt fra Nyhavn har med sin hustru og venner sejlet hotelskibet Donna Wood midt ind i London. Der er ledige kahytter. Se fotos.

Risbjerg sælger 30-40 % mere i år - klar til MESSE C

Næsten hele paletten af sejl- og motorbåde fra Beneteau og Searay præsenteres, når Risbjerg A/S udstiller på Fredericia Boat Show 2013 til foråret.

Speedbådefører skal få op til 8 års fængsel

Det mener Steen Fisker. - Alt for høj hastighed i havnen bør føre til en sigtelse for overtrædelse af straffelovens § 252, stk. 1, siger han efter ulykken i Københavns havn i denne uge.

Drønede ind i betonpille - slynget ud af båd der synker

En 36-årig mand og hans 26-årige kæreste er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at de tirsdag aften sejlede ind i en betonpille ved Langebro i Københavns Havn.

Vallensbæk-formand frygter vindmøller i Køge Bugt

Formand Anja Olsen fra Vallensbæk Sejlklub er dybt bekymret for at der planlægges et kæmpe område med vindmøller på kapsejladsbanen. Nu reagerer klubben. Interview.

Lovløs sejlads i Københavns havn i aftes - uden politi

Vandscootere og speedbåde sejlede mindst 20 knob, hvor der kun må sejles 6 knob. Sejler er forarget over manglende politi.

Team New Zealand viser deres AC katamaran frem

Kiwierne er det første hold til at fremvise båden som de skal dyste i til Americas Cup.

Elvstrøm-boss i Cannes Erik 'Strit' Johansen er død

Den gamle Erik "Strit" Johansen er død 83 år gammel. Han startede for mange år siden Elvstrøm Sails i Cannes sammen med Paul Elvstrøm, der var hans ven.