Gå til hoved-indhold
Aktiviteterne i virksomheden vil tage udgangspunkt i Floor Marines nybyggede lokaler på Stokagervej 23 i Risskov. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Aktiviteterne i virksomheden vil tage udgangspunkt i Floor Marines nybyggede lokaler på Stokagervej 23 i Risskov. Foto: Troels Lykke

Lund Marine og Floor Marine fusionerer i Aarhus

Det nye Floor & Lund Marine A/S i Risskov tilbyder Bavaria og Dufour-sejlbåde og Greenline, Quicksilver og Bayliner-motorbåde samt Mercury, Mercruiser og Volvo Penta motorer blandt andet.

Af Troels Lykke |

Med sammenlægningen af de to virksomheder skabes en af landets stærkeste og mest kompetente virksomheder med salg og service af lystbåde. Floor & Lund Marine, vil i fremtiden kunne tilbyde fritidssejleren, en bred vifte af produkter og services, sådan siger Jens Meyer, formand for firmaets nye bestyrelse.

Virksomheden fortæller videre til pressen.

Floor & Lund Marine vil sælge stort set alle typer lystbåde – små og store – sejl og motor – nye og brugte.  På de store både, vil hovedvægten blive lagt på sejl- og motorbåde fra Bavaria, de innovative hybridmotorbåde fra Greenline, samt sejlbåde fra franske Dufour.

Nu også mindre motorbåde

På mindre motorbåde, er der truffet aftale om forhandling af Quicksilver og Bayliner, ligesom Mercury og Mercruiser motorer vil være en del af programmet.

På den tekniske side, vil vi blive det største østjyske Volvo Penta Center, med salg af Volvo Penta produkter og autoriseret service på alle typer Volvo Penta motorer til fritidssektoren.

Moderne værksted

Floor & Lund Marine råder over et stort og moderne værksted, hvor alle opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse kan klares. Floor & Lund Marine vil ligeledes disponere over fem fuldt udrustede servicebiler med kvalificerede mekanikere der arbejder i hele landet.

Floor & Lund Marine vil videreføre den detailbutik med udstyr som Lund Marine har drevet siden 1988. Fokus vil dog blive lagt på de mere teknisk orienterede varer og specielt på motordele.

Lund Marine A/S i Egå er drevet af Henrik Lund, mens Floor Marine A/S er drevet af Michael Floor.

content-loader
content-loader
content-loader