Gå til hoved-indhold

TV: Dragonfly 32 tager fornem britisk pris

Yachts & Yachting Awards 2013 er gået til Dragonfly 32, som bedste Performance Cruiser for 30 fod og opefter mellem nogle af verdens p.t. bedste kølbåde. Se cool prof-video.

2 x 250 hestekræfter på 29 fods smugler-RIB

Det var et yderst potent fartøj, der blev brugt i Ålbæks skuddrama, hvor en norsk smugler blev dræbt på vandet, og en dansk betjent samt en norsk mand blev såret. Se link til komisk, norsk tolderbåd.

 

Se nu den fulde styrmands slingrekurs mod Rågeleje

Russisk styrmand glemte at dreje, fortalte han til SOK i en brandert. Søndag aften havde coasteren SUNNY MARIA kurs mod den nordsjællandske kyst. SOK offentliggør nu kursen.

Løn til Sejlunionens formand - opgør med frivilligheden?

Dansk Sejlunions formand, Hans Natorp, får nu 16.000 kroner om måneden for sit arbejde. DS bruger i forvejen en tredjedel af budgettet på løn. Lorenzen: Natorps løn er et opgør med frivilligheden.

10 steder hvor berusede søfolk har været i problemer i Danmark

Politiken har samlet opsigtsvækkende sager, hvor berusede søfolk er stødt på grund, kollideret eller på anden måde har alarmeret myndighederne. Russisk sømand fængslet i dag, skibet slingrede.

Har du tjekket din varmeblæser fornylig?

Det var sandsynligvis en defekt varmeblæser, der udløste brand på en Bayliner 34 i Kerteminde. Under branden drev båden fra en bro til en anden og antændte fortøjningspæle.

West Bådudstyr åben igen - John Westerlin nu eneejer

Da West Bådudstyr gik konkurs i oktober 2012 var det med to ejere, nu har John Westerlin købt firmaet tilbage af banken, oplyser han til minbaad.dk.

TV: Genial brandslukning af speedbåd

1,84 mio. har allerede set ÝouTube-klip fra 27. december, med en speedbåd, der sender bølger ind over en anden speedbåd og slukker brand på en sø i New Zealand.

 

Læser: Bådforsikring hos Quality Maritime er varm luft

Jeg har netop haft brug for Quality Maritime efter påsejling af en sten, men hvad hjælper det at kontingentet er billigt, når forsikringen er en lodseddel, siger Niels Frich fra Brøndby Sejlklub.

Pantaenius enig med SKAT: Ulovligt at undgå statsafgift via klub i Tyskland

Til minbaad.dk siger Gert Toft, chef for Pantaenuis i Danmark: - Desværre er det ikke så lige til at undgå kaskoafgiften via en udenlandsk klubordning, ellers ku vi selv gøre det, siger han.