Gå til hoved-indhold

Ridas 26 - endelig en ny båd på under 30 fod

Ridas 26 produceres i Estonia og koster fra 355.500 kr. med påhængsmotor og cirka 100.000 kr. mere med indenbordsmotor. Vi så den i Hamborg.

TV: Samråd er slut - skatteministeren holder fast i afgiftsforhøjelsen

Ole Birk Olesen (LA) har kaldt Skatteministeren i åbent samråd i Skatteudvalget i dag kl. 14.00 om regeringens forslag om højere afgift på lystbådenes kaskoforsikring.

 

 

Vil Skatteminister Holger K ændre holding efter samråd?

Afgiftssagen. Dansk Sejlunion har en række ubesvarede spørgsmål, som de håber besvaret, når skatteminister Holger K. Nielsen (SF) den 6. december møder op i skatteudvalget.

Folkebåden Tibbe på museum

Alle glasfiber-Folkebådes moder "Tibbe" er kommet på Danmarks Museum for Lystsejlads, der nu har overtaget "Tibbe" med hjælp fra Tuborg fondet.

Advokat Henrik Andersens brev til Skatteudvalget

Skatteminister Holger K. Nielsen vil med en afgiftsforhøjelse på kaskoforsikringen på både, tvinge sejlere til at gamble ved helt at droppe kasko-delen for at slippe for afgiften.

Det fortalte Dansk Sejlunion til Skatteudvalget

Politikerne går i struben på sejlernes økonomi. Læs her hvad Hans Natorp, formand for Dansk Sejlunion, fremførte overfor folketingspolitikerne.

Mange dystre ting i årsberetningen for Danboat

I Fredericia i Messe C mødes bådbranchen i dag og der er nok at tale om - fx den nye afgiftssag. Formand Jan Hansen gav rapport.

Eniros Til Søs-app vinder stor svensk mobilpris

Eniros populære app Til Søs vandt i aftes prisen som Årets Praktiske App på Mobilgalan 2012. App’en kendes i Danmark som Krak Til Søs.

 

Nyheder på kommende Boat Show i Fredericia

Se bl.a. nye Quicksilver, Bayliner, Dufour, Bavaria og Hanse-både på den 25. udgave af Fredericia Boat Show i Messe C fra 22. februar.

Kun de Radikale fra regeringen hørte på Sejlunionen

Frank Aaen (EL) og Jesper Petersen (SF) gik da Sejlunionen gik ind ad døren og sku forklare sig i Skatteudvalget. - Det var mangel på respekt, siger DS-formand, Hans Natorp, til minbaad.dk.