Gå til hoved-indhold

Det sagde Danboat til Skatteudvalget på Christiansborg

- Der var kun opklarende spørgsmål fra borgerlig side, da vi i dag fik 15. minutters foretræde for Skatteudvalget, siger Jan Hansen, formand for Danboat til minbaad.dk. Læs hvad han sagde.

Boatclub er klar til vedligeholdelse, vinteropbevaring og reparationer

Sejlere fra Fyn og Jylland kan nu få deres båd i en hal for rimelige penge i Boatclubs hal, helt ud til vandet, kun få hundrede meter fra Tel-ka Marine i Middelfart.

 

Socialdemokrater afviser at ændre på lovforslag

I førstebehandlingen af afgiftssagen, gled socialdemokraternes skatteordfører Tom Jensen af, da Ole Birk Olesen fra Liberal Aliance anfægtede tal i Folketingssalen. Følg debatten live.

X-Yachts: Regeringen taber penge på afgiftsstigning

Direktør Hans Viggaard fra X-Yachts advarer regeringen om at hæve afgiften på kaskoforsikring på lystbåde: - Man mister moms og afgift på det, siger han til minbaad.dk.

Optimistjolle med 80 km/t ramte biler på motorvejen

En tabt jolle på Vestmotorvejen er behandlet af Retten i Roskilde. Uheldet skete da 25-årig mand fra København var på vej hjem fra et sejlerstævne i Aarhus.

 

Lystbåde skal betale for Lyngby Radio som Mærsk og erhvervslivet bruger mest

KOMMENTAR: Bådejerne skal via afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikring betale HELE driftsudgiften for Lyngby Radio. Vil Holger K og SF acceptere at vi sejlere skal betale for Mærsks skibstrafik?

Rønnows Klumme: Hvad har vi dog gjort?

Så er den gal igen! Nu skal sejlerne atter holde for med en merudgift på forsikringen. Læs: Atter en skat på sejlsporten. Læs Rønnows tanker om afgiftsforhøjelsen.

Havnene protesterer nu også mod kasko-afgift

FLID forventer, at en afgiftsforhøjelse svarende til 34% vil få en stor gruppe bådejere til at opgive deres fritidsfornøjelse og sælge båden. Læs FLIDs høringssvar til Skatteministeriet.

TV 2 indslag om forhadt afgift

For en båd der forsikres for 500.000 kroner vil kasko-afgiften stige fra 5.000 kroner til 6.700 kroner om året, hvis Holger K får lov igennem. Sejler Jens Villumsen fra Hundige interviewes.

Dansk Sejlunions høringssvar om afgift - se nu advokat-kommentar

Dansk Sejlunion kæmper hårdt for at danske bådejere ikke rammes af yderligere afgift på kaskoforsikring, der kan stige fra 1 procent til 1,34 procent. Læs et velbegrundet høringssvar.