Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Bogens 1. udgave har længe været udsolgt. Turen i denne 2. udgave er den samme, men teksten er redigeret og billedmateriale er optimeret.

Balladen i Haparanda udkommet i forbedret udgave

Følg Jette Varmer og hendes kæreste Sven Erik rundt i Østersøen i en Albin Ballad helt op i Den Botniske Bugt – op til byen Haparanda i Bottenviken.

Af Troels Lykke |

Om bord på sejlbåden Kalif – af typen Albin Ballad – tager  Jette og Sven Erik ud på deres livs eventyr. Men her er også tid til eftertænksomhed og selvudvikling, når vinden er væk, og det eneste, man kan gøre, er at vente og tænke.

Jette Varmer fortæller om både de store og små oplevelser, og hendes fortælling viser, at man ikke behøver at sejle helt til Sydhavet for at udleve sine drømme, fortæller forlaget Frydenlund.dk

Det er en tur fuld af naturoplevelser, dovne dønninger og krappe bølger, havneliv, motorproblemer og skærgårdssejlads blandt umarkerede klipper i tåge og kuling.

Skandinavien viser sig fra sine bedste sider undervejs, og selvfølgelig er der også indlagt godt med tid til sejlads i skærgården.

Bogen er en opdateret anden udgave. Udover beretningen fra et halvt års sejlads indeholder bogen også fakta og tip til sejlads i den svenske skærgård.

Balladen i Haparanda – et halvt år i Østersøen og Den Botniske Bugt
2. udgave
Jette Varmer
Illustreret i farver
Indbundet
335 sider
249 kr.
Udkommer: 22. november 2013

content-loader
content-loader
content-loader