Gå til hoved-indhold

Sådan virker mobilt internet på vandet

Dækningen med mobilt bredbånd bliver konstant bedre, så man lettere kan bruge det til søs, lyder det fra Jakob Pedersen fra bredbaandsmatch.dk i Aarhus.

Svensk AC hold tester kæmpevinge

Det svenske Americas cup hold, Team Artemis har eksperimenteret med at sætte vingesejlet fra den kommende Americas cup båd på en Orma 60 trimaran.

X-Yachts salgsafdeling i Frankrig gav underskud

Sidste års underskud på 14 mio. kr. hos X-Yachts skyldes primært en fransk afdeling, fortæller Lars Jeppesen. Næste regnskabsresultat forventes langt bedre.

Sense 55 imponerede ved stor test hos Beneteau

Beneteau inviterede journalister fra hele verden til Sydfrankrig. Minbaad.dk/BådNyt var i La Ciotat ved Marseille forleden. Flotte Sense 55 er en drøm i store bølger. Se fotos.

Lorenzen: Engagementet svigter - sejlsporten lider

Der findes løgn, forbandet løgn og så statistik, som et gammelt mundheld udtrykker det. Men tendensen er klar, sejlsporten lider – også i Australien, som ellers er et mekka for sejlsport.

Gæt en kold båd

Vi har modtaget dette billede fra et stort bådværft. Kan du gætte hvilken model der er tale om?

Søsportens Sikkerhedsråd: Mere teknologi til sejlerne

e-Navigation services, AIS udstyr kan spille en vigtig rolle i fremtidens sikkerhedsudstyr, siger formand for Søsportens Sikkerhedsråd Francis Zachariae, der sejler Vindø 50

Spirende forår - rapport fra Øresund

I weekenden ku man se friske Optimister, Laser, Contender og Europajoller samt 29´erne, 505, FD, Yngling, J80 og Melges 24 på Øresund, skriver Jens Vestergaard.

Dufour 335: 10 meter turbåd uden hækstag

Et usædvanlig bredt cockpit, dobbelt rat og en rig uden hækstag springer umiddelbart i øjnene på den nye franske familiecruiser Dufour 335 Grand Large, som vi har testet i januar.

17-årig sigtes for at laserblænde piloter

Der har de seneste dage været flere episoder, hvor piloter er blændet med laserlys. Det kan føre til ulykker, når folk driller piloter. Voksne dummer sig også.