Gå til hoved-indhold

Marex 320 sælger godt - se den på Hanseboot

Der er nu solgt 11 af den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser før premieren på Hanseboot i Hamborg, som starter på lørdag, siger importør Henrik Reese.

Australsk sejler: Jeg troede jeg sku dø

Glen Ey drev rundt i en uge 500 kilometer ude til havs fra kysten, 500 kilometer fra Sydney, efter at masten knækkede, indtil Air Canada spottede ham. Se kort TV-interview på jp.dk

 

Passagerfly fandt drivende solo-sejler ved Sydney

44-årig sejler med knækket mast blev spottet af passagerfly, der gik ned i 1800 meters højde og fandt en sejler 500 kilometer fra Sydney. Flyet blev 1,5 time forsinket, men passagerer pev ikke.

Topdanmark søger forsikringsuddannet sælger

Har du lyst til at kombinere din interesse for sejlsport og viden om både med din uddannelse i forsikring, så læs videre her.

Dansk sejler møder kæmpe superyacht

Hvorfor sidde i det kolde efterårsvejr når man kan nyde pragtfuld sejlads i middelhavet, der er 21 grader. Det skriver Jørgen Tjellesen.

Rønnows klumme: Skal – skal ikke på land ?!?

Skal vi rigge af og gå på land – eller skal vi vente lidt og se, om ikke vejrguderne har lidt mere lækkert i posen til os. Det er, som altid, vanskeligt at gætte på.

 

Pro-Safe går i luften med webshop

Den teknologiske tidsalder buldrer derudaf og hos Pro-Safe i Korsør vil man med på beatet med en ny hjemmeside kombineret med en webshop.

Hvorfor sejlede danskerne ud i orkanstyrke?

Har de danske trimaran-sejlere orkestreret og simuleret deres forsvinden til søs, spørger fransk avis, le Télégramme. Kystvagt forstår ikke at VHF-alarmopkald udeblev.

Åbent hus i dag hos Elvstrøm Sails med sejltrim og tilbud

Produktionen vil køre hos Elvstrøm Sails i Aabenraa, lørdag den 6. oktober og du kan blive klogere på rigtrim og få tilbud på sejl.

Rønnows klumme: Originaliteten længe leve

Verden er fuld af originaler – og heldigvis for det! Vi finder dem alle steder og i alle sammenhænge. Måske er vi også selv originaler.