Gå til hoved-indhold

Prøv Dragonfly 28 og 35 hos Quorning Boats

Quorning Boats inviterer derfor alle sejlsportsinteresserede til Åbent Hus og prøvesejlads i Dragonfly 28 og 35, som i dag er favoritterne hos Quorning Boats. Det sker til juli og august.

 

Boatindex - nyt bådmarked

Jordomsejler Jan Bertelsen har nu kastet sig ud i et nyt bådmarked, hvor der er indbygget prisovervågning.

Svenskerne køber flere brugte både i Danmark

Det siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg "Det er den stærkere svenske krone og billige danske både, der er årsagen til at svenske sejlere tager over Øresund," siger han til minbaad.dk.

Søredning og miljø i fare hvis hjemmeværnet lukkes

Hvis politikerne gør alvor af at lukke Hjemmeværnet, vil Danmark ikke længere være i stand til at opfylde sine internationale forpligtelser på havmiljøområdet, men sejlere rammes også.

Pirater overvejede at myrde danske sejlere

Da de somaliske pirater, som har den danske familien Quist Johansen som gidsler, hørte, at deres krav på fem millioner dollars for at frigive danskerne ikke ville blive betalt, overvejede de at myrde danskerne. Skriver eb.dk

 

Tuco katamaran skal reducere olieforurening

SWORC A/S har indgået kontrakt med Faaborg-firmaet TUCO ApS, der skal producere det første specialfartøj til olieopsamling på lavt vand - SWORC (Shallow Water Oil Recovery Catamaran).

 

Marex og 150 andre bådtyper ses i Nordtyskland

Reese Marin fra Aabenraa udstiller på Ancora Marina flydende udstilling i Neustadt fra 26. til 28 maj. Hanseboot står bag og der er gratis entré.

Elvstrøm 717 skot er nu epoxystøbt

Selvbyggeren Jesper B. Larsen er tættere på at få sin Elvstrøm 717 med svingkøl klar. Ny dagbog fra sejleren, der drømmer om Mini Transat over Atlanten. Se også video.

Gæt båd med dårlig smag

Hvad siger du til dennne sejlbåd, der er omdannet til en motorsejler, hvilket ser tvivlsomt ud, men hvilken bådtype var hun oprindelig?

PR til bådbranchen

For første gang i Norden er der startet et PR- og kommunikationsbureau inde for båd- og motorbranchen. Norske bådjournalister står bag.