Gå til hoved-indhold

TV2: Fredningsnævn afviser ny havn tre gange

TV2 fortæller om absurde afslag til en ny Admiral Marina i Nyborgs færgehavn. Idemændene Peter Poulsen og Carsten Færge vil lave havn med 2500 bådpladser. De søger nu igen, men for sidste gang.

Vintervejret giver isbådene bedre vilkår

Den kommende uge gør vejrguderne nemlig op med de milde temperaturer og byder i stedet på frost og hvide marker.

Farvandsvæsnet nu på sofartsstyrelsen.dk

Søfartsstyrelsens hjemmeside har fået nye tjenester og megen ny information.

Bådmesse Nord 2012 udsat på ubestemt tid

Bådmesse Nord 2012 i Kultur og Messecenter Aars, er udsat på ubestemt tid, da bådbranchen ikke bakker op om udstillingen 16.-18. marts.

TORM pris til Fredericia

Fredericia Sejlklub og Fredericia Motorbådsklub modtog i går TORM fondens pris for et enestående samarbejde om udvidelse og renovering af Fredericia Lystbådehavn.

Dragonfly 32 flyder til maj

Vi skyder salget i gang af den nye Dragonfly 32, som nu har været under udvikling i over to år, fortæller Jens Quorning. Se prisen.

Pogo 12.50 slår Xp44 i Årets Båd i Europa

På Boot i Düsseldorf er fire vindere fundet i Yacht of the Year. BådNyt og 10 andre europæiske bådblade har stemt. Se vindere og nominerede.

Rønnows klumme: Hvor har vi dog travlt

Før i tiden kom vi frem til den tid vind og strøm bestemte. Det gav en frihed og et pust af "wildlife", at være i elementernes vold. Og hvorfor skal alt være så komfortabelt på en båd?

Vandscootere kan nu sejles overalt i Danmark

Fra 27. januar får 12.000 vandscootere langt mere plads til lovligt at give den gas langs de danske kyster, hvis de blot holder sig 300 meter fra kysten.

Hellers skal betale 800.000 kr. - sag nu i Sø & Handelsretten

Konkurrenceankenævnet stadfæster størrelsen af det beløb, som Hellers Yachtværft skal betale tilbage til Tårnby Kommune for at have modtaget ulovlig støtte. Hellers går nu videre, erfarer minbaad.dk.