Gå til hoved-indhold

Prøvesejl den nye Faurby 325 i Skærbæk

Faurby viser den nye Faurby 325 i vandet ved et Åbent hus 16. – 20. april på værftet i Skærbæk, hvor man kan testsejle Faurby-både fra 32 til 42 fod.

Lorenzen: DS medlemstal - det grå guld!

Danmarks Idrætsforbund har nu offentliggjort specialforbundenes officielle medlemstal for 2010, og DS er fortsat blandt de 10 største forbund – lige akkurat, trods lille tilbagegang.

 

14.000 havmiljøvogtere holder øje med olie

Mange tusinde havmiljøvogtere har nu hejst SOKs rød-hvide vimpel til at stoppe olien.

Malø 37: Bestem indretningen

Nord for Göteborg ligger den lille ø, Orust, hvor der bygges kvalitetsbådene Najad, Hallberg-Rassy og Malø. Vi har været om bord i sidstnævnte 'møbel'.

Seks spil stjålet fra to Bavaria sejlbåde

To bådejere har fået sig en slem overraskelse, da de hev vinter-presseningen af deres Bavaria sejlbåde i Kerteminde. I dag blev nyt tyveri opdaget.

Fredagstip: Sådan kommer du bedst i pressen

OPDATERET: Det er også en kunst at skrive en pressemeddelelse. Gør den ærlig, konkret og nem at gå til, så har du en chance for at den bliver forstået og bragt! Læs her hvordan du gør.

Mahogni Snipe i bytte for stålkomfur

Henrik Reese donerede lørdag d. 2. april en Mahogni Snipe fra 1959 til Danmarks Museum for Lystsejlads. Jollen fik han i bytte for et stålkomfur til en Dynamic 4000.

Royalt Nyt: Kongeskibet klar til sommertogt

Kongeskibet Dannebrog markerer starten på sommeren, når skibet mandag 11. april kl. 14 hejser kommando på Flådestation Frederikshavn.

Familie på tre søger halvpart i kølbåd

Rona Kjær, mand og barn, er netop hjemkommet fra 16 år i udlandet. De er sultne for at komme ud at sejle, og søger nu med lys og lygte efter en halvpart i en kølbåd.

Efterskolelærer fra Præstø-ulykke er fundet

Kort før klokken 20 søndag aften blev den forsvundne lærer fra Lundby Efterskole, Michael Jørgensen, fundet druknet i Præstø Fjord.