Gå til hoved-indhold

Storm over Danmark –forhøjet vandstand

Søndagens storm over Danmark var heftig, men skaderne er til at overse. Nu er der varsel om forhøjet vandstand i Limfjorden og Øresund, så det er på tide at få tjekket fortøjningerne.

X-40 skydes af på mitbaadmarked.dk

X-40 sejler Bo Bøje skifter til Xp44. Derfor er båden nu til salg på mitbaadmarked.dk. Læs om en fire år brugt X-40 med to år yngre kulfibermast og Park Avenue Bom.

Weekenden byder på storm

Weekenden kommer til at byde på kraftig vind. DMI varsler forhøjet vandstand. Har du checket båden for nyligt?

394 fods superyacht vækker opsigt på Mallorca

Vi møder alu-superyachten A, som kan sejle 27 knob. Hun har 24.000 hestekræfter og ejes af den russiske milliardær Andrey Melnichenko på 39 år.

Hvem er The Fremantle Doctor?

Hvem er The Fremantle Doctor? OL sejlerne skal om kort tid sejle med ham. læs artiklen for at få svar

Stem på årets bedste sejlerbillede

Du kan stemme på årets sejlsportsbillede. Se imponerende og flotte billeder

Luffe 37-sejler Morten Galskov taler ud

Ingen båd er bedre til kap- og tursejlads, siger den ni-dobbelte DM-vinder Morten Galskov om Luffe 37eren. I år gik Rungsted-sejleren på grund med konen, så hun fløj frem i cockpittet.

Verdens største sejlbåd på vej i Tyrkiet

’Dream Symphony’ er navnet på en 463 fods superyacht, der bliver verdens største sejlbåd. En russer er bygherre, lyder rygtet.

Limfjordens Kaj Larsen nåede aldrig over Atlanten

Nekrolog. Kræften tog Kaj Larsen før tid. I dag døde Thisted-sejleren, som byggede sin Drabant 38 for at sejle over Atlanten. - Kaj skabte altid god stemning om bord, siger gast Kurt Villadsen.

Surfede på 27 meter høj bølge - video

44-årige Gareth McNamara har surfet på den måske højeste bølge, at en surfer har været på. Det skete mellem Lissabon og Porto. 25 sek. video.