Gå til hoved-indhold

Hanse 495 er til luksus

Ny Hanse 495 er med dampovn, vinkøleskab, mikroovn, nespresso kaffemaskine eller opvaskemaskine. Alt i rustfrit stål. Og så er båden, den første Hanse med 'SMS' for at undgå havneshow.

60 mio. kroner solskib på vej jorden rundt

Turanor Solar Planet, verdens største soldrevne skib, er i gang med anden halvdel af forsøget på, som det første solenergidrevne skib nogensinde, at sejle hele Jorden rundt på cirka 140 dage

 

Varianta 44 - en prisbombe - video

750.000 kr. koster Varianta 44, der er bygget over Hanse 430, men den billige båd er to ton lettere. 70 både er nu produceret. Se aktuel video fra Seilas i Düsseldorf. Båden købes kun via internet.

Flere hajer i Øresund

Lige nu vrimler det med hajer i Øresund. Det drejer sig om pighajer, gråhajer, stjernehajer og glathajer.

 

Norges største avis: Flere køber sejlbåde

Salget af de ekstreme luksusbådene går dårligt på Boot 2011 i Düsseldorf, men det blomstrer på sejlbådsmarkedet og blandt fritidsbåde med udenbordsmotor, skriver vg.no.

 

Lorenzen: Værftfusioner presser brugtbådspriser - ny bådskat truer

Flere af de store bådproducenter i Europa går sammen og konsoliderer deres forretninger. Hvad betyder det for bådmarkedet og hvad sker der med prisen på brugte både. Det eneste der er sikkert – nye både bliver billigere, og brugtsbådsmarkedet bliver trængt. Og så kan vi risikere at danske…

Maxi 11 flyder til efteråret - født til twostar-race

Maxi 11 loves hurtig af Pelle Petterson design team, det fortæller CEO fra Najad, Mikael Gustavsson i video mød også Pelle Peterson. Den 37 fods båd er til shorthand-sejlads.

Røde tal hos X-Yachts - men stor egenkapital

For andet regnskabsår i træk kommer X-Yacht Holding Aps ud med et stort minus om end det er mindre end året før.

 

Xc 38 årets båd i Europa i luksusklassen foran Nordship

BådNyt og de europæiske bådmagasiner har talt til bådenes Oscar-uddeling. De valgte en dansk vinder i luksusklassen. Se øvrige vindere.

SOK advarer mod driv-is

Er man i den situation at man skal fra fra A til B med båd, og man ved der er is, er SOKs hjemmeside et godt sted at starte. Her kan du løbende få oplysninger om isforekomster i danske farvande.