Gå til hoved-indhold

Bavaria-forhandler viser nu Dufour i Helsingør

For første gang på Sjælland viser Floor Marine deres nye mærke Dufour med to både fra Grand`Large serien. Udstilling 24. og 25. september.

Tjek Tarac 33 på film

Svensk Starbådsejler tager med hamnen.se på vandet og tester Tarac 33, der er europæiske bådmagasiners smag.

Stå til søs med larvefødder - se video

Amphibien Mobo Iguana 29 koster 184.000 euro, men så kan den også køre op på stranden. Båden blev vist frem under Cannes bådudstilling.

Bådkommissæren lukker igen

Ringer man til Bådkommissæren i dag får man af vide, at forretningen og værkstedet er lukket. Direktør Mads Kirketerp vil først udtale sig mandag om konkursrygte, erfarer minbaad.dk.

Fusion i Norge: Seilas køber SEILmagasinet

Seilas og SEILmagasinet, de to førende sejlblade i Norge, samler de to udgivelser under et tag.

Flere bådnavne: Kvien Mary

Stig Rahbæk har sendt os et billede af Kvien Mary af Hornbæk foran Queen Mary 2.

 

Anderledes bådnavne

Man opkalder sin båd efter sin hustru eller kæreste eller gør man? Amerikanske SailingAnarchy.com præsenterer dette bådnavn bend over.

0,5 m/sek fra Orkan - er din båd o.k.?

Resterne af den tropiske orkan 'Katia', der i disse dage fejer ind over det det nordlige Europa, var natten til tirsdag en halv sekundmeter fra at give orkan over Danmark, fortæller TV 2.

Tre mio. dollars er sandsynligvis overdrevet

Piraterne praler med store løsesummer og at nævne tre mio. dollars for at betale syv danskere fri er meget højt i forhold til hvad der er betalt for andre private sejlergidsler.

Matcher 31 kan det hele - video med Dylov

Minbaad.dk var med til mandags-match på Øresund, hvor vi fik et kort interview med Matcher 31-ejer Anders Dylov fra Svanemøllehavnen.