Gå til hoved-indhold

McConaghy 38 -hurtig kulfiberbåd - ny pris

McConaghy 38 er en designet af AC-konstruktør til ræs. Alt på båden er bygget i kulfiber. Båden kan sejles af få personer.

Frigivne gidser er trætte men o.k.

Familien på fem og deres to gaster, som blev holdt som gidsler af somaliske pirater i over et halvt år, sendte lørdag eftermiddag en hilsen til pressen.

Naboen Nord West forbereder bud på Najad

Det konkursramte svenske Najadværft på Orust har en kommende køber på hånden, nemlig naboværftet Nord West Yachts.

Flydende bådudstilling med fri indgang er bedst

Tre udstillere fra Egås bådmesse tager ordet. Gratis adgang får osere på udstillingerne og det er positivt for at få ikke-sejlere ud at sejle. Floor håber på flydende udstilling på Sjælland i 2012.

Succes i Ishøj: Sælger for 12 mio. på én uge

Stewart Moeliker-Twigg og Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg i Ishøj, besøgte det britiske Fairline værft med kunder og solgte to Fairline motorbåde til i alt 12 millioner kr.

BREAKING NEWS: Sejlergidsler frigivet

Den danske familie, som siden februar i år har været holdt som gidsler af pirater i Somalia, er blevet frigivet. Villy Søvndal udtaler sig. To læger og en psykolog følger dem mod Danmark.

Minbaad.dks læsertal vokser 28 procent på et år

I forhold til august 2010, så er der den seneste måned nu 90.255 besøgende om måneden på minbaad.dk, ifølge Google Analytics. Fremgangen tilskrives primært et nyt samarbejde med Ekstrabladet.dk

Antal besøg i Egå: 6.000 eller 10.000?

Mildt sensommervejr gav trængsel på bådbroerne i Egå. Gratis indgang gav mulighed for at gætte på antal besøgende. Udstilling er der måske også næste år, siger initiativtager Michael Floor.

Xp38 er 10 procent lettere bygget end X-37 og X-40

Skrog, bundramme og aptering er lettere, men bulben er tungere, så Xp38eren er stivere så båden sejlere bedre, har vores tests vist, siger X-Yachts Birger Hansen til Ekstrabladet.dk/minbaad.dk

Uncovered episodes - dokumentar om AC

Se dokumentar-video med AC 45 på 24 min. En velproduceret video der handler om America's Cup.