Gå til hoved-indhold

Nautilus Marine ny webshop til bådfolket

Nautilus-marine.dk er en nyetableret webshop der henvender sig til lystbådsfolket, fortæller chefen Allan Lydersen fra Nørre Sundby.

 

Se på nye Arcona i Hundige på lørdag og søndag

Princess Danmark og Skovgaard-Mortensen Yacht Bureau laver bådudstilling og åbent hus med motorbådene Princess og Saga samt Arcona sejlbåde og Wayfarer joller.

Se Eclipse sejle fra Hamborg

Da Roman Abramovichvs superyacht, på 170 meter, sejlede fra Hamborg sidste år, gav det stor opmærksomhed. Se video.

Færre redningsopgaver i sommeren 2011

En koldere og mere regnfuld juli er formentlig en af årsagerne til, at sommeren i år har budt på færre redningsopgaver for helikopterne end sidste år.

Fuldriggerne er tilbage - sejl hjælper fragtskibe

Den britiske B9 Energy Group, der har til formål at udvikle nye bæredygtige projekter, har udviklet en ny fuldrigger. Se video.

Hanse-modeller vises frem i Dragør i weekenden

Se to Hanse-sejlbåde den 20. og 21. august i Dragør, hvor Scandinavian Yacht Center Dragør holder åbent hus.

Avis: Danske sejlergidsler frigives i denne uge

Internetavisen Somalia Report skriver at den danske familie og deres to gaster, der i februar blev taget som gidsler af somaliske pirater, nu frigives i løbet af den kommende uge. Løsesum: 3 mio. dollar.

80 frivillige leder efter druknet 38-årig - fundet søndag

Sejler og dykker Lars Jensen var en af de 80 frivillige der i fire timer ledte efter druknet motorsejler, der ikke bar redningsvest ud for Nivå. Se indslag på TV2 News. Søndag blev han fundet ved Humlebæk. Opdateret.

The Tomidi fra 1984 kom forbi Halmstad

Tidligere Whitebread Round The World-racer fra Belgien var med i årets Tall Ships Races. Søren Stidsholt Nielsen giver rapport.

Åbent Værft hos Hallberg-Rassy på Orust

Der er 131 både i vandet på udstillingen Öppet Varv fra 26. til 28. august. Hallberg Rassy viser både fra 31 til 64 fod frem, siger importør Bo Hold, der giver vigtig indbetalings-garanti ved bådkøb.