Gå til hoved-indhold

Ny SeaCart 26 - video

Ny hurtig flerskrogsbåd, SeaCart 26, ser dagens lys. Et svensk koncept med fransk design og input fra UK og New Zealand, bygget i Thailand. Se video.

Ny flydende messe for lystbåde i Egå Marina

Der kan ikke slappes af i dagens bådmarked, nu tager vi selv ansvar efter Flydende Fritid i Marselisborg er kuldsejlet, siger Bavaria-forhandler Michael Floor. Udstilling fra 2. til 4. september.

Hellers Yachtværft skal betale knap 800.000 kr. tilbage til Tårnby Kommune

Konkurrencerådet har hævet det beløb, som Hellers Yachtværft skal betale tilbagebetale efter at have modtaget ulovlig offentlig støtte fra Tårnby Kommune. Beløbet er hævet fra 80.000 kr. til knap 800.000 kr.

 

Se ti både til under 100.000 kroner

Er du til kølbåde, der ikke koster alverden, så har dinepenge.dk lavet et billedgalleri med billige, brugte både.

Lorenzen: Tag en ”kendis” med ombord

Medierne har brug for historier, sejlsport har brug for omtale. Tag en kendt med ombord og der sker underværker. Måske ikke den fineste måde at få omtale på, men det virker.

Floor Marine giver nu et halvt års garanti på køb af brugte både

Floor Marine i Århus vil som første danske bådforhandler, introducere en garanti på brugte både, gældende i op til 6 måneder. - Det skal give mere tryghed for køberen, siger Michael Floor.

Stiv tysker sejlede i cirkler ud for Øsby

En tysk statsborger havde angiveligt fået en snaps eller to for meget ved mandagens pinsefrokost, inden han i en mindre båd satte sig for at gøre Lillebælt usikkert, beretter jv.dk.

 

Jollesejlere fik besøg af SOK ved Charlottenlund

I en time kæmpede den 29-årige sejler Johannes Bührmann mandag aften for at redde en af sine sejler-venner fra at drukne i Øresund, skriver bt.dk

Hidtil største overskud hos Thrane & Thrane

Thrane & Thrane fik i 2010/11 et overskud på 134 mio. kr., det bedste regnskab i satellitkommunikationsvirksomhedens 30-årige historie. Omsætningen steg 4 procent og landede på 1.093 mio. kr.

 

12 procent flere læser minbaad.dk

Den seneste måned der været 85.908 besøgende på minbaad.dk og det er 12 procent mere end der var for et år siden.