Gå til hoved-indhold

Nordisk Folkebåd - 70 år ung - fejret på Tåsinge

Niels lensbaron Iuel-Brockdorff åbende lørdag årets særudstilling på Danmarks Museum for Lystsejlads ved Valdemars Slot. Temaet er Nordisk Folkebåd og anledningen er, at bådtypen fylder 70 år.

Tyveri fra lystbåde halveret til 10,7 mio. kr. i 2010

De danske bådejere har tilsyneladende lært at sikre deres fartøjer bedre. Forsikringsoplysningen har præventive råd til tyveri med fx startspærre eller motordel der fjernes.

Elvstrøm 717 projekt - Maria er et rigtigt mandfolk

Sej kvinde hende Maria, hun er mindst lige så meget mandfolk som de mandlige gaster. Det fortæller Jesper B. Larsen, der får hjælp til ombygning af Elvstrøm 717, der snart får svingkøl på.

Opti-landstræner Mathias ny blogger på minbaad.dk

God nyhed til Opti-sejlerne. Den 22-årige økonomi- og psykologistuderende Mathias Laugesen, træner i Egå og for EM-landsholdet for Optimistjoller, er nu et nyt ansigt på minbaad.dk.

Ny SeaCart 26 - video

Ny hurtig flerskrogsbåd, SeaCart 26, ser dagens lys. Et svensk koncept med fransk design og input fra UK og New Zealand, bygget i Thailand. Se video.

Ny flydende messe for lystbåde i Egå Marina

Der kan ikke slappes af i dagens bådmarked, nu tager vi selv ansvar efter Flydende Fritid i Marselisborg er kuldsejlet, siger Bavaria-forhandler Michael Floor. Udstilling fra 2. til 4. september.

Hellers Yachtværft skal betale knap 800.000 kr. tilbage til Tårnby Kommune

Konkurrencerådet har hævet det beløb, som Hellers Yachtværft skal betale tilbagebetale efter at have modtaget ulovlig offentlig støtte fra Tårnby Kommune. Beløbet er hævet fra 80.000 kr. til knap 800.000 kr.

 

Se ti både til under 100.000 kroner

Er du til kølbåde, der ikke koster alverden, så har dinepenge.dk lavet et billedgalleri med billige, brugte både.

Lorenzen: Tag en ”kendis” med ombord

Medierne har brug for historier, sejlsport har brug for omtale. Tag en kendt med ombord og der sker underværker. Måske ikke den fineste måde at få omtale på, men det virker.

Floor Marine giver nu et halvt års garanti på køb af brugte både

Floor Marine i Århus vil som første danske bådforhandler, introducere en garanti på brugte både, gældende i op til 6 måneder. - Det skal give mere tryghed for køberen, siger Michael Floor.