Gå til hoved-indhold

Minmotorbaad.dk er født

Sejlere vil ikke læse om motorbåde og motorbådssejlere vil ikke læse om sejlbåde, siger flere læsere. Derfor et nyt motorbåds-site med nyheder. Det første og eneste i Danmark.

Forsikringsselskab taber sag om speedbåd

Efter knap fem års kamp og en politianmeldelse for forsikringssvindel har en bådejer fra Ringsted vundet kampen mod sit forsikringsselskab Yacht-Pool.

 

Grundstødning kan blive dyr med lejebåd

Selvrisikoen for lejebåde i udlandet starter fra 2000 euro og en selvforskyldt grundstødning kan blive dyr, forklarer Sunway Seatravel.

Grand Soleil i Aabenraa

Reese Marin importerer nu den italienske båd til Danmark, Grønland, Færøerne og Island. Se video.

 

96-årig skibsreders båd snart klar igen

Danmarks dyreste sejlbåd er nu i sin midlertidige hjemhavn, Svendborg. Walsteds har gjort den klar til sejlads.

Palby tilbagekalder Thor antihævert

Fjeder i anihævert er ikke optimal. Produkt tilbagekaldes derfor.

Vrag fra indre KBH

Det gør ondt i sjælen på Poul Laustsen, at se på dette havnevrag, en trist Ørnvik 540 fra Christianshavns Kanal. Er det Årets Bådvrag 2010?

Floor solgte i Helsingør - Se Greenline-video

Der røg fx en ny Bavaria 32. Vi var med og teste ny Greenline 33, der var herlig lydløs at sejle med el-motor, men stærkt gik det ikke.

Stein Baggers omtalte luksusyacht er solgt

Tempo Bådsalg i Ishøj har solgt Fairline 78 Squadron, der var til salg for 15 mio. kroner. Salgspris og køber er hemmelig.

Fuld skrue på Boat Show 2011 i Fredericia

Der er både tradition og fornyelse, når Fredericia Boat Show løber af stabelen i februar og marts. Udstillingspriserne er sænket efter skilsmissen fra brancheforeningen Danboat.