Gå til hoved-indhold

Par nr. 7 døber hurtig Jeanneau 33i

I morgen er par nr. 7 til båddåb i Bella. Det gælder den nye Jeanneau 33i Sun Odyssey Performance. Alex Rasmussen og Michael Mørkøv har netop vundet i Berlin og København. Se dem cykle på Tempo Bådsalgs stand og tal med dem.

 

 

 

Vind BMW Oracle Racing sejltøj i Bella

Se her hvordan du gør det. Og se hvordan du får to rabatbilletter til Både i Bella.

Sirius 35 DS: God båd er blevet bedre

Tyske Sirius 35DS har geniale ideer i en havkrydser, som er bygget op af Sirius-sejlernes egne erfaringer. Læs journalist Jakob Johannsens vurdering og se video.

Nu køber sejlerne igen

Det siger bådforhandler Bo Hold. Læs hvorfor han mener at vi sejlere atter bruger penge på både.

Solbåd skal jorden rundt

I dag afsløres en 30 meter stor katamaran i Kiel. Den har 500 kvadratmeter solfangere og bliver det største solskib i verden.

 

Det går som smurt i is...

Det fortæller forhandler Bo Hold, der nu får Hanse, Dehler og Hallberg Rassy både ind i Bella Center, der åbner lørdag. Udstilling har også åbent på hverdage.

Bådværftet der rejste sig med kulfiber

Kulfiber er fremtiden, da det skaber lettere både, der bruger langt mindre energi for at sejle, siger Jonas Pedersen fra Tuco i Fåborg. Et værft der gik ned i 2008, men nu flyder virksomheden igen.

Blur.se - Sveriges største net-succes for sejlere - med kæmpe debat

Peter Gustafsson fra den populære blog blur.se var i København for at udveksle erfaringer med minbaad.dk. En af styrkerne hos blur.se er debat, der er masser af. Interview.

Endnu en ”sportsbåd”

Schweiziske Blu 26 er en lækker lille sag med masser af fart og sjov. Efterhånden er der mange sportsbåde mellem 23 og 28 fod, skriver Jacob Johannsen.

 

Kvinderne på Både i Bella

Oplev kvinden, der jager pirater ved Somalia eller kvinden, der har krydset verdens koldeste farvande i sin langturssejler eller OL-windsurferen Bettina Honoré.