Gå til hoved-indhold

Fuld kvinde drev rundt i Øresund - sigtes for spiritussejlads

Store russiske tankskibe tudede forgæves, da en lille sejlbåd mandag eftermiddag drev rundt i sejlrenden i Øresund.

Hanse 445 og Dehler 32 nomineret til Årets Båd

Flere både er nu nomineret til Yacht of the Year, hvor BådNyt er med i priskomité. Se også Dehler 29, der udstilles i Brøndby Havn i morgen, lørdag, under Sailors Cup.

Xc 38 - herlig egoistbåd

Den nye Xc 38 er ikke for en stor børnefamilie, men et ægtepar, der gerne ønsker plads til dem selv og måske til et vennepar, fortæller X-Yachts designer Niels Jeppesen

 

Ullman Sails kører igen

Det nye selskab, Ullman Sails Denmark, har overtaget rettighederne til at sælge Ullman sejl i Danmark. Ejerkredsen bag firmaet er Lars Bo Poulsen, Lars Thomsen og Jesper Davidsen.

 

DMI: Betal ved kasse 1

De tider er forbi, hvor baneledelsen ringer en søndag til DMI og får lokalvejret for sejladsområdet. Man kan dog godt, hvis man har en dyr aftale. Farvandsvæsnet er mere medgørlige.

Fredericia Boat Show kører til foråret

Det slår udstillingschef Lars Søndergaard fast, selvom Både i Bella kører i København få uger efter. Najad og Dufour-forhandlere bakker op.

Gæt en båd - Svar: Malø 37

Kender du denne båd, som minbaad.dk var om bord i forleden? Nu giver vi dig svaret på det flotte, svenske møbel. Og se også billeder.

Et barn kan nu sejle en Jeanneau til kaj

Se video af nyt system, 360 Docking, hvor en Jeanneau-sejlbåd sejler sidelæns eller drejer om sig selv via et joystick.

Bådebyggeren Knud Olsen er død

Konstruktøren af OK-jollen, Bandholm, Nordisk Folkebåd og mange flere, er død i en alder af 90 år. Se video-interview med Knud Olsen fra NM i Kragenæs.

X-Yachts bygger ny Xp 44 til IRC-regel

X-Yachts, der i weekenden har flydende bådudstilling med bl.a. den nye XC 38, kommer snart med en helt ny model Xp 44 Performance Cruiser-Racer med kulfiber-bovspryd. Båden afløser den 2,2 ton tungere X-43.