Gå til hoved-indhold
Surfinstruktør Lisa Sørensen gav ny viden til kursister, hvor vi surfede mellem sydfyn og Thurø. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Surfinstruktør Lisa Sørensen gav ny viden til kursister, hvor vi surfede mellem sydfyn og Thurø. Foto: Troels Lykke

Sjov på Oure - bliv også en bedre sejler

Minbaad.dk er på Oure og har lært at surfe og løbe bedre, i dag skal jeg ud med sejlerne i Lundeborg. Kashmir-koncert tog 600 elever med storm, men det er sport og socialt samvær der er bedst.

Af Troels Lykke, oure |

I aften er der en gigantisk afslutningsfest for os 175 elever på Oures familiekursus, men eleverne på sommerkurserne på fx sejlads, golf og tennis får en endnu vildere fest, hvor der ikke skal tages hensyn til børn.

Tag på Oure for at score, var der en som fortalte mig, efter at en 49-årige kvinde forleden havde scoret en mand på 33.

Og det går ikke stille af sig hernede på Sydfyn med livemusik om onsdagen og dans til klokken fem om morgen, hvis du altså ikke har børn med...

Dagene er fløjet afsted i uge 30. Konceptet holder vand med at forbedre ens sportslige fokus og inspiration. I alt er her 750 elever og ansatte i denne uge.

6.500 kr. for far og datter

Tirsdag aften var der en eksklusiv koncert med Kashmir og det er med i prisen for de 6.500 kroner, det fx koster for min datter Dagmar på fem år og jeg. I den pris er også rigtig god mad og ophold i hytter.

Vi har vores eget værelse, men bor med tre andre familier i et hus og alle er åbne og sociale og vi har lært en masse nye børn og voksne at kende. Hver morgen er der selvfølgelig morgenmøde, fællessang, underholdning og sjov morgengymnastik.

I går var der kulturtur på Valdemar Slot bl.a., det gjorde Dagmar og jeg kort, da vi hellere ville se Danmarks Museeum for Lystsejlads, som holder til på Valdemar Slot.

Bedre mavemuskler

I ugen har jeg været fx været aktiv i et løbemodul, så jeg kan forbedre min kondition, men også mavemuskler der er vigtige i løb og ikke mindst sejlsport, så jeg holder længere når der skal sejles CB66.

Windsurfing prøvede jeg også, desværre var vinden for svag til at det blev rigtigt sjovt, men jeg fik trænet min balance og fik lært bedre vendinger og bomninger af instruktør Lisa Sørensen.

I dag fredag skal jeg med sejlerne på vandet, der er hold for begyndere og øvede og en af instruktørene er bl.a. Sarah Bregendahl, der er tidligere international medaljevinder i Europajolle.

Oure holder og det er anden gang vi er her. Allerede i december blev der udsolgt på familiekurset og vi forstår hvorfor.

Tørtræning før vi stak ud. Instruktørene viser vejen.

Sådan padler man med et surfbræt på lavt vand.

Dagmar til venstre har fundet masser af legekammerater. Hoppeborgen står højt på listen.

Nye venskaber opstår på Oure.

www.oure.dk

content-loader
content-loader
content-loader