Gå til hoved-indhold

Russisk fartvidunder

Den nye Speed Dream fra den russiske Vladimir Murnikov, ham der tegnede «Fasizi» for Whitbread sejlasen i 1989, har tegnet en ny 100 fods båd, som han regner med skal blive verdens hurtigste enkeltskrogsbåd. Og han har en trumf i ærmet.

 

Se frisk video med Scandinavian Cruiser 20

Den gamle svenske skærgårdskrydser er genoplivet af en dansker bosat i Kina i tre størrelser på 20, 40 og 66 fod. Her er fotos fra 20-fotterens jomfrusejlads i november og nu med video.

 

Portræt af 'Ady Gil' der også kan dykke

Den ødelagte speedbåd er en højteknologisk størrelse, som ligner den såkaldte ”Batboat”. Båden sejler 6000 km på en tankfuld biodiesel.

 

Stort hul i 'Ady Gil' - se nu også aktion på video

Årlig hvalfangst ved Antarktis var onsdag tæt på at koste dyrt for besætningen på 'Ady Gil' fra havbeskyttelses-organisationen Sea Shepherd Conservation Society. Se video med den supermoderne speedbåd og se nu også aktion.

 

Hun levede i fire uger - se også video

J/133 gik på grund på vej mod London. Gert Toft fra Pantaenius advarer om at sejle langt om vinteren. Der er også råd om at holde båden isfri.

Brugte både kan skinne mere - X-Yachts viser det

16. og 17. januar inviterer X-Yachts til åbning af ny udstillingshal med brugte både. Fribordet på brugte både skuffede ikke, så vi under besøg. Læs hvorfor de skinner mere end nye både.

Vega hårdt ramt

I Sverige har isen også ramt havnene, men det var et læs sne, der sænkede Johans båd.

Mini-Dehler til lavpris

Kølbåd til race og tur til 11.000 euro fås nu i Fredericia eller Dragør. Se web-tv og læs Jacob Johannsens artikel om Dehler Varianta 18.

Sejlads trues af frost

Så langt meteorologerne kan se frem, vil termometrene stå på minus både i dag- og nattetimerne. I Horsens var Hobie-sejlere i problemer. Meld ind fra din havn.

 

2009 i billeder

Se 44 skud i sejlsportens tegn. Vi glæder os til 2010. Godt nytår og tak fordi du læser med.