Gå til hoved-indhold

Dehler 32 på vej

Se den på Boot i Düsseldorf fra 23. januar. Båden er til at betale, da Dehler nu har fællesindkøb med ejeren Hanse Yacht.

Bådkommissæren åbner igen efter konkurs

Kerteminde-butik og forhandler er på benene igen fra 7. december.

Dufour med vinkælder

En vinkælder er medvirkende til at Dufour 405 blev nomineret til Årets Båd 2009/10 i Europa, fortalte Dufour-mand.

Find en fejl...

Førstegangskøber kvajer sig.

Sejlerbutikken indgiver konkursbegæring

10 mand er netop fritstillet i maritime forretninger i Svendborg, Faaborg og Middelfart. "Der er ikke flere penge i kassen efter underskud i to år," siger bestyrelsesformand for sejlerbutikken.dk, Jens Engqvist i dag til minbaad.dk

Stefan Myralfs udvisning

Vores uofficielle reporter Jørgen Jensen mødte Hellerup-sejleren i Gentofte Skøjtehal. Læs hvorfor Elvstrøm burde have nr. 99 i sejlet.

Skal vi køre en sejltur?

WaterCar Python er en supersmart bil, og samtidig har den tilsyneladende fine sejlegenskaber både hvad angår vejr og fart. Læs artikel og se film.

 

Bavaria-mast røg ned under Boat of the year

Vi har netop talt med Peter Bjørn Olsen, der er i Barcelona og få testet sin Olsen 370er. Journalisterne er imponeret over, at ruffet kan hæves.

Motorbåde-mekka i Ishøj

Engstrøm Marine bygger ny hal på 2.500 kvm og broer til over 100 både. Til januar forventes stedet åbent. Købes båd hos Engstrøm kan der lejes bådplads fra omkring 5.000 kr. årligt.

Ekstra journalist på minbaad.dk

Jakob Johannsen er ny artikelleverandør til minbaad.dk. Han er uddannet journalist i 1977 fra Journalisthøjskolen, er fyldt 61 år, og har i øvrigt sejlet hele sit liv – først som junior i KDY og som voksen mest Knarr og Drage.