Gå til hoved-indhold

Stefan Myralfs udvisning

Vores uofficielle reporter Jørgen Jensen mødte Hellerup-sejleren i Gentofte Skøjtehal. Læs hvorfor Elvstrøm burde have nr. 99 i sejlet.

Skal vi køre en sejltur?

WaterCar Python er en supersmart bil, og samtidig har den tilsyneladende fine sejlegenskaber både hvad angår vejr og fart. Læs artikel og se film.

 

Bavaria-mast røg ned under Boat of the year

Vi har netop talt med Peter Bjørn Olsen, der er i Barcelona og få testet sin Olsen 370er. Journalisterne er imponeret over, at ruffet kan hæves.

Motorbåde-mekka i Ishøj

Engstrøm Marine bygger ny hal på 2.500 kvm og broer til over 100 både. Til januar forventes stedet åbent. Købes båd hos Engstrøm kan der lejes bådplads fra omkring 5.000 kr. årligt.

Ekstra journalist på minbaad.dk

Jakob Johannsen er ny artikelleverandør til minbaad.dk. Han er uddannet journalist i 1977 fra Journalisthøjskolen, er fyldt 61 år, og har i øvrigt sejlet hele sit liv – først som junior i KDY og som voksen mest Knarr og Drage.

 

20 sømil på solpanel

Den ligner en benzinslugende båd fra 50erne, men med hybridmotorer og store solpaneler sejler den med fuld fart ind i den grønne tidsalder. Navnet er Greenline Hybrid 33. Danske Jørgen Bonde er medejer af projektet.

Til Barcelona mod berømmelse - video

Olsen 370 ankommer i morgen til Barcelona, hvor europæiske bådblade skal teste og nominere Yacht of the Year 2009/2010. Vi taler med konstruktør Peter Bjørn Olsen, der nu er i Barcelona. Se også video med nominerede både.

Bavaria-nyheder vises frem i Egå - plus udstyr

14.-15. november fra 11-16, præsenteres motorbåden Bavaria 28 og sejlbåden Bavaria 32 Cruiser (se video). Plottere, autopiloter, bundmaling, tovværk sælges også med rabat.

 

Bådkommissæren hiver stikket - måske i kort tid

Firmaet i Kerteminde har indgivet konkursbegæring, og direktør Peter Nibe Hansen har sendt 13 medarbejdere hjem. Sejlbåde fra Beneteau er stadig hos Bådkommissæren, men brugte både tages ikke i bytte fremover, skriver fyens.dk

 

Dramatik da båd skulle stjæles

Frontpartiet på en politibil blev totalsmadret, da udenlandske tyve forsøgte at stikke af fra en ejendom med en stjålet båd syd for Ribe.