Gå til hoved-indhold

Formand for Skib & Båd, Jens Quorning: Nye sejlere skal tages i hånden på Boat Show Fredericia

Bådudstillingen i Fredericia til februar 2023 skal medvirke til at fastholde fremgangen i den maritime branche, mener formanden for Skib & Båd, Jens Quorning. Hos en af landets største marinebutikker, ShipShape på Rungsted Havn, har de også mødt de mange nye sejlere

 

Betaling ved indgang og regn kostede måske færre besøg på Copenhagen Boat Show - 15.613 var i Ishøj

Copenhagen Boat Show 2021 havde publikumsrekord på 21.630 besøgende, men i 2022 dalede besøgstallet trods ekstra åbent om torsdagen, men i år var der indført betaling ved indgangen. - Vi er meget glade og tilfredse, siger Henrik Jørgensen fra udstillingsteamet i Ishøj.

Fyns Amts Avis Søsiden-redaktør Søren Stidsholt Nielsen takker af

Efter 46 år hos Fyns Amts Avis og 52 år i mediebranchen takkede Søsiden-redaktør Søren Stidsholt Nielsen af. og Søsiden lukker. Han blev fejret i passende rammer hos Danmarks Museum for Lystsejlads, og det var en stor forsamling, der var mødt op for at tage afsked.

 

Update fra Stena Line efter brand: - Vi forstår godt, at det har været en ekstremt stressende oplevelse

Rederiet sender nu en opdatering, efter at færgen Stena Scandica mandag brød i brand. 32 passagerer nåede at blive evakueret fra skibet.

Opsigtsvækkende kapring: Fuld mand forsøgte at komme ombord på Fanøfærgen midt om natten

En 58-årig fik natten til mandag et desperat ønske om at komme til Fanø. Et ønske, som hverken rederiet eller ordensmagten kunne imødekomme. Manden skred derfor til handling.

3. part-artikel: Top 7 aktiviteter under en sejlferie

Mange bruger forsommeren, sommeren og sensommeren på at rejse rundt i båd til de mange kystbyer, og der kan for visse tures vedkommende være tale om længere passager. Her en lille artikel om 7 top aktiviteter.

Sverige: 300 personer skulle evakueres fra Stena Scandica - hør nødkaldet fra færgen

En brand tvang mandag den danskflagede Stena Scandica til at udsende en nødmelding. Efter planen skulle 58 besætningsmedlemmer og 241 passagerer evakueres, men i stedet lykkedes det besætningen at få kontrol over skibet.

Copenhagen Boat Show er i fuld gang i Ishøj - marked påvirket af inflation

Vi var på den flydende bådudstilling i går, hvor man for første gang tager 80 kroner ved indgangen og man venter spændt på hvordan det afspejler sig i antal besøg. - Markedet er påvirket af inflation, siger brancheformand Jens Quorning.

Bådagent Danmark oplever stigende efterspørgsel på brugte både - mød Bådagent på Copenhagen Boat Show

Ikke mindst det seneste år har Bådagent Danmark oplevet en stigende efterspørgsel på gode brugte sejl- og motorbåde. Fra på torsdag i Ishøj kan du møde firmaet, der søger kvalitetsbåde til købestærke sejlere.

30-årig sejler måtte køles af i havnen efter bådbrand

Manden nåede at hoppe overbord, inden branden for alvor tog fat i båden på havnen i Silkeborg. Flere både blev skadet under branden.