Gå til hoved-indhold

Stor dansk hæder - fynsk Marlin 33 Trimaran er Årets Multihull 2022

Ved en prisuddeling i La Grand Motte i Frankrig på verdens største flerskrogsbådmesse modtog den sydfynske designer og bådebyggeren Jan Andersen prisen for sin meget velsejlende, eksklusive trimaran Marlin 33. Båden har rekord i Silverrudder, 15 timer rundt om Fyn.

Hvad er det med Bavaria? Bådekspert Lars T. Olsen deler sine erfaringer

Alle er pludselig Bavaria-ejere. Hvorfor? Det undersøger Cille Rosentoft for Minbaad.dk i en artikelserie, hvor bådkonsulent Lars T. Olsen fra CDE Danish Marine Design ApS og Baadtjek ApS denne gang svarer på spørgsmål.

Minbaad undersøger: Hvad er det med Bavaria-bådene? interview med Bavaria-familien Madsen

Cille Rosentoft her fra siden taler med Bavaria-sejlere. Denne gang gælder det familien Madsen fra Egense Havn i Limfjorden. Lige nu er de ved Napoli i Italien i deres Bavaria 40, Katharina.

Dragonfly nummer 1000 har forladt værftet i Skærbæk

På 55 år er 1000 nybygninger kommet til live på Dragonfly-værftet. Båd nummer 1000 blev en Dragonfly 25, der allerede har forladt hallerne med sin nye ejermand.

Minbaad undersøger: Hvad er det med Bavaria? Interview af en Bavaria-ejer Michael Johansen

Nu har Cille fra Minbaad.dk talt med både den danske importør af Bavaria, og med dem der står for reparationer af Bavaria. Der tegner sig et tydeligt billede af en prisbillig båd med flere fordele. Nu er vi kommet til sejlerne. Hvad siger de om Bavaria?

Prof-guide fra en bådebygger: Sådan klargør du fribord, ruftag og bund

Snart er det påske, og her går klargøringen af både for alvor i gang. Søren Buhl, Horsens Yachtværft, guider dig igennem, så du beskytter bådens gelcoat mod snavs og skadelige UV-stråler - men start med at vaske båden grundigt.

Hvad er det med Bavaria? Importør Dansk Marine Center svarer

Virkelig mange er Bavaria-ejere i Danmark. Men hvad er det med Bavaria egentlig? Det undersøger Cille Rosentoft for Minbaad.dk i en artikelserie, hvor hun snakker med såvel Bavaria-importør som dem, der står for at reparere bådene samt forskellige Bavaria-ejere.

Forårsklargøring i påsken? Onsdag chance for 17 grader

Temperaturen topper på onsdag, hvorefter varmen igen bevæger sig mod øst. Sejlere, der har planer om forårsklargøring i påskedagene, kan se frem til skyer, regn og lidt sol.

17-årig OL-sejler druknet under træning

Sejlsportsverdenen sørger over tabet af den 17-årige olympiske sejler, Eya Guezguez, der døde, mens hun trænede hjemme i Tunis søndag den 10. april.

Doublehand-sejler Birgitte Søgaard fra Gilleleje Sejlklub er gået bort

J/105-sejler Birgitte Søgaard har i en alder af 63 år tabt til kræften. Birgitte brændte for sejlsporten. Udover at være formand for Gilleleje Sejlklub, var hun medstifter af organisationen for short- og singlehandsejlads i Danmark.