Gå til hoved-indhold

Minbaad undersøger: Hvad er det med Bavaria-bådene? interview med Bavaria-familien Madsen

Cille Rosentoft her fra siden taler med Bavaria-sejlere. Denne gang gælder det familien Madsen fra Egense Havn i Limfjorden. Lige nu er de ved Napoli i Italien i deres Bavaria 40, Katharina.

Dragonfly nummer 1000 har forladt værftet i Skærbæk

På 55 år er 1000 nybygninger kommet til live på Dragonfly-værftet. Båd nummer 1000 blev en Dragonfly 25, der allerede har forladt hallerne med sin nye ejermand.

Minbaad undersøger: Hvad er det med Bavaria? Interview af en Bavaria-ejer Michael Johansen

Nu har Cille fra Minbaad.dk talt med både den danske importør af Bavaria, og med dem der står for reparationer af Bavaria. Der tegner sig et tydeligt billede af en prisbillig båd med flere fordele. Nu er vi kommet til sejlerne. Hvad siger de om Bavaria?

Hvad er det med Bavaria? Importør Dansk Marine Center svarer

Virkelig mange er Bavaria-ejere i Danmark. Men hvad er det med Bavaria egentlig? Det undersøger Cille Rosentoft for Minbaad.dk i en artikelserie, hvor hun snakker med såvel Bavaria-importør som dem, der står for at reparere bådene samt forskellige Bavaria-ejere.

Forårsklargøring i påsken? Onsdag chance for 17 grader

Temperaturen topper på onsdag, hvorefter varmen igen bevæger sig mod øst. Sejlere, der har planer om forårsklargøring i påskedagene, kan se frem til skyer, regn og lidt sol.

17-årig OL-sejler druknet under træning

Sejlsportsverdenen sørger over tabet af den 17-årige olympiske sejler, Eya Guezguez, der døde, mens hun trænede hjemme i Tunis søndag den 10. april.

Doublehand-sejler Birgitte Søgaard fra Gilleleje Sejlklub er gået bort

J/105-sejler Birgitte Søgaard har i en alder af 63 år tabt til kræften. Birgitte brændte for sejlsporten. Udover at være formand for Gilleleje Sejlklub, var hun medstifter af organisationen for short- og singlehandsejlads i Danmark.

Spæk-takulær redningsaktion i Limfjorden

Ni personer fra Naturstyrelsen havde iklædt sig grønne waders for at gå ud i Limfjorden og skubbe til det store havdyr. Men den ville ikke flytte sig. Efter Spæk-takulær redningsaktion i to forsøg lykkedes det, skriver TV2 Nord. Nu svømmer spækhuggeren mod Aalborg.

Mr. Silverrudder Ole Ingemann Nielsen fra Svendborg Amatør Sejlklub er pludselig gået bort

Sagitta 35-sejler og uddannelseskonsulent Ole Ingemann Nielsen blev kun 66 år. Lørdag faldt han om i sin have og døde på tragisk vis. Klubmanden blev især kendt for den verdensberømte Silverrudder-sejlads rundt om Fyn. Ole var en klubleder med den helt rigtige ånd.

Kæmpe spækhugger har fundet vej til Limfjorden og er set ved Hals

I de seneste år har spækhuggere flere gange fundet vej til nordjysk farvand, og nu er det sket igen, fortæller TV2 Nord, der har spottet spækhuggeren. Se billeder.