Gå til hoved-indhold

YachtBroker søger nye franchisetagere i København, Vest- og Nordsjælland

Skandinaviens største kæde af bådformidlere, YachtBroker sætter som følge af udviklingen jagten ind på nye franchisetagere, som skal være med til at understøtte væksten og løfte virksomhedens internationale ambitioner. 

Dragør Bådeværft søger bådebyggere

Dragør Bådeværft, der startede i 1912 og som har fået nyt, stort værft, søger en til to uddannede bådebyggere med erfaring indenfor plast, træ og overfladebehandling.

Savner du sejlads og ski? Oure Kostgymnasium holder Åbent Hus på Sydfyn

På Oure Kostgymnasium kan du blive student, mens du dyrker din passion for sejlads og ski. Der er åbent hus i Oure de næste to lørdage.

Fredens Havn kører på sidste vers - 150 fartøjer, vrag og anlæg skal fjernes

Snart er de sidste både væk fra Fredens Havn, som området Erdkehlgraven vest for Christiania i København kaldes.

Bådværfterne mangler bådebyggere i stor stil

Hos Faurby og Nordship Yachts mangler man 4-5 bådebyggere til at kunne følge med i de mange ordre. Det samme gælder også hos flere andre bådværfter, blandt andet Dragør Bådeværft og Quorning Boats. Vi besøgte Faurby og Nordship Yachts i Lunderskov.

Simon bor året rundt i en Sweden Yachts 34 - månedlig havneleje på 1.730 kr.

Drømmen om at købe en stor båd, smide fortøjningen og sejle jorden rundt får Simon Linder-Madsen til at arbejde målrettet på projektet. For ham er det samtidig en billig måde at bo på. Noget, han har gjort hele 2021 i Egå Havn. Minbaad.dk var om bord.

AFI i Egå øger serviceniveau med køb af TP Yachtservice

AFI Yacht- og Motorservice kan nu levere almindeligt vedligehold, fejlfinding og alt fra mindre glasfiberreparationer til store renoveringsprojekter samt svejse- og riggeropgaver.  

Fulton af Marstal har i 30 år fået livsforlængende vedligehold hos Hvide Sande Shipyard

Nationalmuseet, som ejer skonnerten fra 1915 og i dag drives af Fulton Fonden, var først i 1990’erne på udkig efter et værft, der havde den faglige kompetence og erfaring i at bygge og vedligeholde fartøjer af træ. Her faldt opmærksomheden på Hvide Sande Shipyard.

Bliv bådsmand hos Tempo Bådsalg og gør sejlerdrømme til virkelighed

Sjældent er to dage ens hos Tempo Bådsalg, der har til huse på havnen i Ishøj. Forhandleren søger en medarbejder til en række afvekslende opgaver, herunder vedligeholdelse, optagninger og levering.

Nyt studiejob? Dansk Sejlunion søger medhjælper til datahåndtering

8-10 timer ugentligt kan du få lov at hjælpe censorer og elever ved sejlunionens fritidssejleruddannelser med spørgsmål og andre administrative opgaver. Kendskab til Excel er et krav.