Gå til hoved-indhold

X-Yachts klar til Copenhagen Boat Show med to sejlbåde i Pure X-serien og en X-Power motorbåd

Er du til luksus så vises X40, X46 og X-Power frem fra 3. til 5. september i Ishøj Havn.

Mød Danske Tursejlere på Copenhagen Boat Show i Ishøj

Danske Tursejlere er i topform og vil på bådmessen fra fredag den 3. til søndag den 5. september servere gode nyheder til tur- og fritidssejlerne. - Vi er klar til en god sejlersnak på Copenhagen Boat Show, understreger Leif Nielsen fra Danske Tursejlere.

Forlist båd, der har drevet rundt i Horsens Fjord i månedsvis, var netop renoveret

Træbåden, der driver rundt i Horsens Fjord, og som ingen vil redde, lå for anker, men rev sig løs. Nu ligger den lige i overfladen.

Copenhagen Boat Show 2021 i Ishøj er klar 3. september med over 100 både til salg

Fra fredag den 3. september til søndag den 5. september er det gratis at komme til udstilling på Ishøj Havn. Danboat-prisen overrækkes i år til OL-guldvinder Anne-Marie Rindom, der vil fortælle om sejleroplevelse sammen med ”Havana”-skipper Emil Mide Eriksen.

Næsten sunket sejlbåd har i månedsvis drevet rundt i Horsens Fjord - ingen gør noget

Flere borgere har klaget, men sagen er landet mellem flere offentlige instanser.

Læserbrev: Da klappen faldt ned - myndighederne træffer beslutninger på et spinkelt grundlag

De lokale brovagter er snart fortid i Limfjorden. Fra 2022 skal broerne i stedet fjernstyres fra Aalborg - og dét kan få konsekvenser. I skarpt opråb kritiserer Jens Kofoed, formand for Virksund Sejlklub, myndighederne og deres analyser forud for beslutningen. Læs hans læserbrev her.

Elvstrøm Sails har et grønnere alternativ på trapperne - det bæredygtige XRP-cruise

Hovedbestanddelene i den nye sejldug er lavet af genbrugsmaterialer, hvorfor prisen ikke forandres nævneværdigt sammenlignet med matchende alternativer. Samtidig er materialet formstabilt og nemt at rulle ud, viser test på Dehler 38SQ.

Reese Marin i Aabenraa får ny 25 tons bådkran

Bådhandleren i Sønderjylland får den nyeste bådkran på markedet efter et stort bådsalg, der kræver mange op- og i-sætninger af både. En dieseltank til kunder er også sat op.

Warrer og Precht må vente i spænding - medal race for 49er og 49erFX udskydes til tirsdag

Trods en samlet femteplads har den dygtige sejlerduo mulighed for at vinde OL-guld i Tokyo. Tirsdag går det løs, efter at mandagens planlagte medal race er udskudt i manglende vind. Ida Baad og Marie Thusgaard er samtidig til start i 49erFX'ernes metal race, dog uden medaljechance.

Broklap på Vildsundbroen sidder urokkelig fast - ingen både med høje master kan komme under

Så skete det, som alle de lokale har advaret mod: Broklappen på Vildsundbroen ved Thisted gik lørdag i udu, og nu har den sat sig fast, så den ikke kan hæves igen. Dermed kan sejlende med høje master ikke komme den vej rundt om Mors.