Gå til hoved-indhold

Job i bådbranchen: Tekniker til Tempo Bådsalg søges

To dage er sjældent ens, når jobtitler er tekniker hos Tempo Bådsalg. Du bliver en del af et fleksibelt serviceteam og får blandt andet opgaver omkring vedligeholdelse, reparationer, levering og service.

Lopolight fra Humlebæk tager lanterner alvorligt – for hvem tør sejle i mørke uden lys?

Det kan være dyrt og farligt at købe billige LED-lanterner, mener ejerne Jan Møller og Peter Hancke, som i 2019 omsatte lanterner for 25 mio. kroner. De indstøbte lanterner bruges af verdens bedste jordomsejlerbåde. Det er der mange grunde til. Vi besøger Lopolight i Humlebæk.

E-sejlsporten har vind i sejlene - nu med officiel dansk e-rangliste

Dansk Sejlunion åbnede mandag den nationale rangliste i e-sejlsport, som afgør, hvilke spillere der skal repræsentere Danmark i e-verdensmesterskabet til efteråret. Ranglisten sparkes i gang med kick off-stævne torsdag den 4. februar kl. 20.30.

Bliv en bedre sejlerfotograf med din mobil - sejlerfotografen Peter Brinch gi'r tips

Lægger du også billeder ud på Instagram eller Facebook, når du er ude at sejle? I et gratis webinar torsdag den 4. februar har du nu muligheden for at lære, hvordan dine billeder kan blive endnu bedre. Freelance- og sejlerfotografen Peter Brinch giver gratis tips.

Oure Sejlakademi tilbyder undervisning i Grækenland på X-Yachts' nye både

Sejlakademiet ved Skolerne i Oure skaber mulighed for, at deres sejlere efter endt ophold kan fortsætte sejlerdrømmen i Grækenland i X-Yachting Sailing Center, der råder over en flåde af otte nye Pure X-både fra 44 til 46 fod. Virtuel info den 30. januar.

Brev til skatteminister Bødskov: Der snydes med forsikringsafgift via udlandet - forsikringsafgiften bør afskaffes

Der tegnes fortsat kaskoforsikringer i udlandet, uden at der betales forsikringsafgift til den danske stat. Omfanget er stigende for større lystbåde, hvor de mest markante besparelser er at opnå ved ikke at betale forsikringsafgiften. Læs brev fra Danske Tursejlere og Dansk Sejlunion.

Ugens svinetræning uden for fitnesscentrene: Squat-øvelse - den SKAL med

Jens Bojsen-Møller og medforfatter viser, hvordan du kommer i form. Squat er obligatorisk, lyder det fra sejleren og idrætsprofessoren, der har skrevet bogen Svinetræning, der igen er aktuel, da fitnesscentre er lukket pt. grundet corona.

M/S Museet for Søfart får 21 millioner til nye udstillinger om teknologi og omstillingsparathed

Med nye fondsmidler kan M/S Museet fejre 10-års fødselsdag med åbningen af nye udstillinger med fokus på søfartens evne til at omstille sig til ny teknologi.

44 år gammel LM 22 blev som ny efter lærling fra Walsteds Baadeværft tog fat

- Jeg er til små både, de er billige i drift, og der er fin plads i en LM 22 til min kæreste og jeg, siger den 26-årige bådebyggerlærling Karl-Emil Bøgh, som vi besøgte hos Walsteds på Thurø. Se vores video-interview med fynboen, der giver en rundvisning, samt før- og efter-billeder.

Bavaria C42 vinder European Yacht of the Year på grund af komfort og sejlegenskaber

Og vinderen er... Det var mottoet for Bavaria C42 ​​den 22. januar. Den tyske båd vandt en af de store priser inden for bådindustrien, European Yacht of the Year 2021 i cruiser-kategorien. Se også Minbaad.dk's testvideo af båden, der lige nu kan købes i Risskov.