Gå til hoved-indhold

Overvejer du at sælge båden? Nu stiger efterspørgslen

Juli er en oplagt måned for salg af sejl- og motorbåde. Det viser DBA's genbrugsindeks. I september falder interessen for bådsalget igen.

Dansk båd forliser under storm på Biscayen - seks sejlere reddet

Natten til tirsdag blev den danske besætning evakueret i en større redningsaktion. Nødmeldingen blev udsendt 80 sømil fra den franske kyst. Sejlbåden driver fortsat.

Husk vesten - paddleboardere risikerer bøde på 1.500 kr.

Glemmer du vesten på land, kan det blive dyrt - også selvom du blot padler i den lokale lystbådehavn. SUP-boardet regnes nemlig som et fartøj i dansk lovgivning.

Ingeniøruddannede Morten Gantriis Sørensen er ny direktør for Elvstrøm Sails

1. august tiltræder Morten Gantriis Sørensen som direktør for Elvstrøm Sails. Med sig i bagagen har X41-sejleren en bred ledelsesmæssig-, kommerciel- samt teknisk erfaring. Senest fra et job som regionsdirektør for RGS Nordic A/S.

Bådebygger med erfaring fra verdens største kapsejladser indtræder i ejerkredsen hos Jakob Jensens Bådeværft

Jeremy Gale har tidligere været en del af store sejlsportsevents som America's Cup og Ocean Race, mens han de seneste to år har haft ansvaret for bådebyggerarbejdet på det københavnske værft. 1. juni blev han en del af den nu tre mand store ejerkreds.

Farligt SUP-board bliver som et badedyr i fralandsvind

Stand Up Paddling (SUP) er eksploderet, men mange glemmer sikkerheden - og det kan koste liv. Derfor skal man forberede sig grundigt, før man tager på vandet, lyder det fra livredderne og organisationerne under Søsportens Sikkerhedsråd, der organiserer SUP-aktiviteter.

Interessant fritidsjob til sejleren: Watergames søger nye instruktører til duelighedskursus og yachtskipper

Danmarks største sejlerskole leder efter nye instruktører, der kan undervise på nogle af skolens mest populære kurser ved Rungsted og Brøndby Havn. Sejlerfaring er naturligvis påkrævet.

Stor restaurering færdig af galeasen Anna Møller

Nationalmuseet kan nu sammen med samarbejdspartnere fejre afslutningen af en årelang og omfattende restaurering af museets galease Anna Møller.

Idrætshøjskolen i Sønderborg opgraderer med ny RIB og Hobie Cats

Mange af eleverne på skolen i Sønderjylland har samtidig fået status som frisejlere, så de kan benytte J80’ere eller Hobie Cats i fritiden. - Sejladslinjen er både nu og traditionelt meget velbesøgt, forklarer lærer fra skolen, Peter Ole Lindum.

Cille kan genkende kønsdiskrimination i sejlermiljøet

KOMMENTAR: Da jeg læste undersøgelse foretaget af Dansk Sejlunion, ramte resultaterne mig lige i maven. Det har aldrig været nemt for mig, at lande i denne sejlerverden. Men jeg vil heller ikke acceptere den rolle, som jeg tilbydes, fortæller tursejler Cille Rosentoft fra København.