Gå til hoved-indhold

Lystsejlere finder 81-årige livløs mand og hund - sejlbåd foretog mærkværdige manøvrer ved Odden

En solosejler mistede torsdag livet under sejlads på Hesselø Bugt, Nordsjælland. Sejlere opdagede den ældre mand og bragte ham i havn, hvor han senere blev erklæret død.

 

Halvdelen af Reese Marines kunder fra Tyskland forsvandt - alligevel slår bådsalg rekord

Tyske kunder var i foråret ude af billedet, da den tyske grænse var lukket - det så sort ud for Reese Marin. Men siden steg antallet af danske kunder, lyder det fra Aabenraa. Et krise-år bliver til et boom-år for bådhandleren, skriver TV Syd.

Solosejler med ildebefindende går på grund - nægter at lade sig hoiste af helikopter

I to timer lå en ældre mand bevidstløs ombord på sin sejlbåd i Limfjorden. Da han vågnede, havde båden ramt havbunden, og sejleren udviste selv symptomer på hjerteproblemer. Alligevel nægtede han at lade sig evakuere.

114.200 læste Minbaad.dk i juli 2020 - fremgang på 35.000 nye læsere

43,8 procent flere læste Minbaad.dk i juli i år i forhold til juli 2019. Det betød, at Danmarks mest foretrukne hjemmeside for sejlere i fin stil rundede 100.000 månedlige læsere. Dermed følger vi trenden om øget interesse for sejlads i Danmark, hvor der købes flere både og mere udstyr.

Ny Swan 98 med enormt cockpit til boathandling og hygge

Pladsen er stor i den 29,6 meter lange båds agterste del. Plads til sejlads såvel som social ageren er prioriteret på båden, der om læ giver køberen flere variationsvalg.

Da 100 sejlere endelig kunne passere Aggersundbroen i Limfjorden

For nylig skrev vi om en bro, der pludselig lukkede ned i Sverige over en dansker, som knækkede masten tre steder. I Aggersund i Limfjorden ville en broklap ikke gå ned, men i denne uge blev det løst, fortæller Nordjyske.

Camilla Travis er ny marketingdirektør hos Hempel

Danske Camilla Travis er den 1. august tiltrådt som Group Director for Marketing hos malingsproducenten Hempel. Hun er kommet til Hempel fra ASSA ABLOY i Sverige.

14-årig dreng døde tragisk under snorkeltur i Stillehavet efter motorbåd ramte ham

Britiske Eddie på 14 år snorklede i ankerbugten på Moorea i Fransk Polynesien, da der kom en motorbåd med høj fart. Motorbåden så ikke Eddie i vandet og ramte ham, så han omkom på stedet. Den danske familie Ørnebjerg Bækholm hjælper familien.

Forsvarets Operationscenter flyver efter badedyr til ingen verdens nytte

- Vores samling af badedyr er nok Danmarks største og dyreste af slagsen. Det er en historie om, at en tredjedel af det flyvende beredskab har været optaget til ingen nytte, siger vagthavende officer, Klaus Thing Rasmussen.

Ulrik Stampe Bank laver podcast om sejlere til sejlere

40-årige Ulrik Stampe Bank vil med podcast inspirere nye og erfarne sejlere. - Jeg har sejlet, siden jeg var 6 år. Optimistjolle og andre joller, 606, windsurf, kitesurf. I øjeblikket kapsejler jeg på en Banner 34 samt tursejlads med min familie i en Dufour 385, fortæller Jyllinge-sejleren.