Gå til hoved-indhold

Sejlerhatten formindsker risikoen for modermærkekræft

Solen brænder hårdt på vandet. Smertefulde solskoldninger og modermærkekræft kan være den barske konsekvens, hvis den bredskyggede hovedbeklædning droppes.

Solo-sejler Jan Møller - der vandt Sjælland Rundt i år - sælger nu sin Aphrodite 101

Den elegante klassebåd, Aphrodite 101, er hurtig på aftenbanerne og er samtidig en eminent båd til singlehand-sejlads. Ud over det er hun en meget dejlig dagsejler, fortæller Jan Møller, der har sat båden til salg på Mitbaadmarked.dk.

Lystbåd forlist i Hundige

Sejlere kom galt afsted i Køge Bugt, fortæller Marinehjemmeværnet. Historien melder ikke om, at nogen personer kom til skade, men det gjorde båden til gengæld eftertrykkeligt.

Sejlere i Danmark blæser inde - Anholt er cool til formålet

Der er kulingvarsel for Østersøen omkring Bornholm, vestlige Østersø, Bælthavet og Sundet, Kattegat samt Skagerrak, skriver DMI i farvandsudsigten. Kuling fra sydvest med 11 til 16 m/s. Vi bliver på Anholt på vores sommertur, det gør andre også, indtil vinden dropper.

Spænd riggen rigtigt op ellers kan masten knække, når båden trækkes fri

Det måtte et ægtepar erfare, da de blev trukket fri fra Bjørnsknude Rev af Dansk Søredningstjeneste i Juelsminde. Sejlerne gik på grund, efter de ikke kunne navigere, da deres mobiltelefon løb tør for strøm, erfarer Minbaad.dk.

Flyt på havnen: Velholdt husbåd til salg i Aalborg

En femstjernet udsigt venter i Nordjylland, hvor en nyere husbåd fra 2007 søger sin nye ejermand. Båden er løbende istandsat, blandt andet med nyt køkken i 2018.

Lys for enden af tunnelen - sommervejret kommer fredag

Snart smiler solen atter til landets sommersejlere. På årets sidste julidag kan danskerne få op til 24 grader efter en måned, der har budt på koldt og blæsende vejr.

Sailserver - en automatiseret logbog til minderne - testes nu over Atlanten

Sailserver fra Sønderborg danner en automatisk en logbog. Den gemmes i skyen og er altid opdateret og tilgængelig online. Sailserver har indbygget GPS, og så snart der er strøm på, vil den starte med at logge bådens position, fart og kurs.

Brand i sejlbåd der sank ved Fyns Hoved - to personer reddet

Femte lystbåd brænder i Danmark på små tre uger. Denne gang skete det mellem Fyns Hoved og Romsø. Se dramatiske billeder.

Faderen styrede en Sun Odyssey 439 da båden blev ramt af et handelsskib

Ulykken forleden hvor en Sun Odyssey 439 blev ramt af et handelsskib, så masten knækket, skete mens fire andre sov. Båden var på vej fra Kristianssand. Mandskabet tog hændelsen overraskende roligt.