Gå til hoved-indhold

Lys for enden af tunnelen - sommervejret kommer fredag

Snart smiler solen atter til landets sommersejlere. På årets sidste julidag kan danskerne få op til 24 grader efter en måned, der har budt på koldt og blæsende vejr.

Sailserver - en automatiseret logbog til minderne - testes nu over Atlanten

Sailserver fra Sønderborg danner en automatisk en logbog. Den gemmes i skyen og er altid opdateret og tilgængelig online. Sailserver har indbygget GPS, og så snart der er strøm på, vil den starte med at logge bådens position, fart og kurs.

Brand i sejlbåd der sank ved Fyns Hoved - to personer reddet

Femte lystbåd brænder i Danmark på små tre uger. Denne gang skete det mellem Fyns Hoved og Romsø. Se dramatiske billeder.

Faderen styrede en Sun Odyssey 439 da båden blev ramt af et handelsskib

Ulykken forleden hvor en Sun Odyssey 439 blev ramt af et handelsskib, så masten knækket, skete mens fire andre sov. Båden var på vej fra Kristianssand. Mandskabet tog hændelsen overraskende roligt.

Tysk sejlbåd i Als Fjord fik brand i motoren

Lystådene kæmper i år med flere brande om bord. I går måtte hjemmeværnsfartøjet, MHV 910 Ringen, sejle fra Aabenraa for at assistere en 13 tons tunge stål sejlbåd, der havde brand om bord. Sejlerne fra Kiel slukkede selv branden.

Se hvordan frivillige reddere arbejdede med to brændende både i Lillebælt

TV Syd har nu været med på vandet efter at heltene fra Dansk Søredningstjeneste i Juelsminde reddede 9 personer om bord, lige før deres både brændte så de slap for at skulle hoppe i vandet. Redderne oplever lige nu en stigning på 50 procent flere alarmopkald.

Lad vær med at jagte delfin i Svendborg - hvis den vil hilse kommer den selv

Lad være med at sejle efter den, lad være med at omringe den en hel masse både! Hvis den vil hilse på jer, så kommer den selv, forklarer Jesper Stig Andersen fra Delles Venner, en facebook-gruppe i Svendborg, der passer på den lokale delfin.

To motorbåde brændte i Lillebælt - den ene sank - årsag til brande er ukendt

Den ene båd sank, mens den anden båd blev slæbt på lavt vand, af frivillige Dansk Søredning fra Juelsminde. Redningshelikopter fløj i pendulfart mellem de to både, med fire sømil mellen sig, for at sikre, at det gik, som det skulle, fortæller eb.dk.

39-årig kajakroer fik problemer da han sejlede fra Aarhus mod Tunø

Det viste sig, at han havde planlagt at ro i kajak fra Aarhus mod Tunø kun udstyret med en enkelt cola uden hverken telefon eller andet på sig. Kajakroeren var i nød nord for Tunø og kunne ikke komme i land.

DMI: Koldeste juli i 41 år - indtil videre

Det har været koldt for sejlerne indtil videre. For juli har indtil nu vist sig fra en overordentlig kølig side – faktisk en af de køligste, vi har registreret, siden målingernes start i 1874.