Gå til hoved-indhold

Watergames udgiver bogen 'Yachtskipper af 3. grad'

Da der ikke findes et samlet kompendium til Yachtskipper 3-uddannelsen, men fem bøger, har mange af Watergames elever efterspurgt én samlet bog. Det ønske er nu opfyldt med en bog, der har ét samlet pensum.

Fire unge sejlere drev mod jernbanebro i Aalborg så masten knækkede

Sejlere på 19, to på 21 og en på 27 år drev hjælpeløse rundt i Limfjorden efter de havde fået et reb rundt om skruen. Mast knækkede og de ramlede også ind i mole med Nørresundby, viser billedserie på Nordjyske.

Når sejlere efterlader deres både - fx i Aarhus

‎Larzulrich Anders Ludvig Bindner tog ud til forladt båd, der var drevet i land, efter den i nogle uger havde ligget for svaj tæt på Aarhus Lystbådehavn. Sejleren fik fjernet et batteri, så det ikke forurener havmiljøet. Vil vi se det mere og mere med ældre både?

10 sejlklubber i Guldborgsund ønsker besked om fri gennemsejling af Frederik IX Bro i Nykøbing F

Sejlklubberne er bekymrede over de vedholdende forlydender om en mulig lukning af Frederik IX Bro for både over fre meter, når Femern-forbindelsen med en ny jernbanebro tages i brug i 2028. Klubberne ønsker også at Geodatastyrelsen fører søkort á jour.

Efterskolernes Dag 29. september - masser af skoler tilbyder sejlsport

Masser af efterskoler landet over har sejlsport på programmet. Efterskolernes Dag, søndag den 29. september, er en oplagt anledning til at se nærmere på mulighederne, fortæller Dansk Sejlunion, der viser en lang liste med relevante efterskoler.

Vega sank ved stenmole i Vallensbæk - gik motor i stå? Sejlere reddet i land

Sejlere havde tilsyneladende motorproblemer, for sejlene var ikke oppe på den ældre Vega, som Folkebladet har fotograferet. Måske drev båden ind i molen ved Vallensbæk, hvor den sank.

Ny solorekord: 77-årig kvinde sejler Jorden rundt nonstop på 320 dage

Britiske Jeanne Socrates gentog den 7. september sin imponerende bedrift for 2013, da hun atter slog rekorden som den ældste Jorden rundt-sejler. Tusindvis af sejlere tog imod kvinden på Vancouver Island.

77.787 læser minbaad.dk om måneden - fremgang på 7,06 % ift. 2018

Fra midten af juli til midten af august 2019 toppede minbaad.dk i år med 77.787 unikke besøg, mod 72.024 besøg i 2018. Sidevisninger, i samme periode steg samtidig til 307.747. Minbaad.dks bestyrelsesformand Morten Lorenzen kommenterer.

Mændene bag X-Yachts tilbage i X-79eren, der startede det hele

Lars og Niels Jeppesen, samt Birger Hansen sejler i den renoverede X-79er, som Birger Hansen og Lars Jeppesen i England i Jersey og hente. Se to film om den populære X-79er, der har været en kæmpe interesse omkring, fortæller CEO Kræn Nielsen.

Svømmede en time i land efter jolle kæntrede

En 49-årige mand og 36-årige kvinde fra Djursland var underafkølet efter de svømmede en time i Kalø Vig. Det skete efter deres sejljolle kæntrede 400 meter fra land. Begge havde redningsveste på.