Gå til hoved-indhold

Rens bådens bund med tøris - det er effektivt, skånsomt og miljøvenligt

- Rensning med tøris er en ekstrem god til fjernelse af alle urenheder i bunden af båden. Når tørisen kommer i kontakt med overfladen, der skal renses, så løsnes og sprækker belægningen, forklarer Jesper Blak fra Super1Rent i Hadsten.

80 flotte billeder kæmper om titlen som ’Årets Sejlsportsfoto’

De dygtigste sejlsportsfotografer har samlet deres bedste skud fra 2019 i jagten på én af de i alt tre eftertragtede priser i Mirabaud Yacht Racing Image-konkurrencen. Du kan afgive din stemme til publikums-prisen på eventens hjemmeside. Få link her.

Elan E4 solgt til dansker - vi var om bord i Egå - se galleri

Den slovenske båd vakte opsigt under Copenhagen Boat Show, hvor flere hundrede nysgerrige sejlere var om bord. Båden er designet udefra og ind, da sejlglæden vægter meget højt, men samtidig er der god plads i den 35 fods båd med højt fribord.

Derfor vil X-Yachts ind på et kæmpe motorbådsmarked i stor vækst

Salg af nye sejlbåde står stille i forhold til motorbådemarkedet. - Markedet for motorbåde vokser meget vildt, det er en af grundene til at vi går ind i produktion af motorbåde, det vil også give os et ben mere at stå på, fortæller Kræn Nielsen til minbaad.dk.

X-Yachts vil bygge motorbåde i Danmark - køber svenske HOC Yachts

Produktionen flyttes fra HOC Yachts i Visby i Gotland til X-Yachts faciliter, forklarer X-Yachts CEO, Kræn Nielsen. X-Yachts vil vise de deres nye motorbåde frem på Boot-udstillingen i Düsseldorf i 2021. - Bådene bliver på 33 fod, oplyser X-Yachts til minbaad.dk.

Cigaretter for flere millioner indsmugles i familiebåde

Østeuropæiske smuglere har taget klassiske sejlbåde i brug, når de afgiftstunge cigaretter uset skal fragtes over landegrænserne. I Sverige har kystvagten to gange gennemført større beslaglæggelser på lystbåde i Østersøen.

Marinehjemmeværnet får tre hurtige fartøjer med mindre besætninger

Tre Maritime Indsatsfartøjer-Medium (MIF-M) skal over de næste to år testes af frivillige besætninger tre forskellige steder i landet. De nye fartøjers højere fart og mindre besætninger gør Marinehjemmeværnet bedre rustet. Marinehjemmeværnets har i forvejen 30 grå fartøjer.

Assens kan blive 12. station i Dansk Søredningstjeneste

På et orienteringsmøde onsdag aften i Assens Sejlklub var der stor interesse for at oprette en Dansk Søredningsstation i Assens. Assens Havn, Assens Marina og Assens Sejlklub har allerede sikret, at der er havneplads, mødefaciliteter for de frivillige.

39 fods sejlbåd blev stjålet to gange

81-årige Bjarne Jakobsen og hustruen Ellen Friele på 75 år har ikke haft en sjov uge.

Emil Beha inviterer racerkører Kevin Magnussen ombord på Havana i ny TV-serie

- Kemien mellem de to var fantastisk, fortæller TV 2's tilrettelægger Jacob Hammerholt til Minbaad.dk. På 24 timer sejlede besætningen 10-12 sømil til Castro Urdiales, hvor Havana under aftensmaden pludselig havde kurs mod skarpe klipper. Første afsnit vises på TV 2 Play lørdag.