Gå til hoved-indhold

Lasse forklarer om havkajak solo rundt om Danmark på 44 dage

Den 25-årige sygeplejerske Lasse A. Bøgh: - Jeg har mødt så mange søde mennesker, der har inviteret mig ind i deres kajakklubber, i deres hjem og inviteret på mad og husly. Dejligt med så meget opbakning rundt i landet, siger han.

 

SUPaarhus starter ungdomsafdeling efter støtte fra Nordea-fonden

Med 136.500 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje kan SUPaarhus nu igangsætte projektet SUPaarhus Ung, der har været på tegnebrættet siden foreningens oprettelse i 2016. SUPaarhus Ung er for unge mellem 12 og 16 år, der gerne vil være en del af et fællesskab på vandet.

Nyt tiltag i H-bådsklassen - Bovspryd skal gøre båden attraktiv

H-bådsklassen prøver nu med bovspryd, orienterer klubben. Målet er at gøre båden mere attraktiv ved at øge J-mål til 3,27 meter. Tiltaget får støtte fra både virksomheder og Dansk Sejlunion.

X-412er mister masten ved Korsika - to mænd reddet

X-412eren Patitifa mistede masten med Pierre Ortolan og Bernard Couston om bord. Begge blev reddet, skriver fransk online-avis. Redningen skete ved Bonifacio ved Korsika. Den franske redningstjeneste SNSM de Bonifacio et à l’Escadron d’hélicoptères 1-44 hjalp sejlerne. Se fotos.

25-årige Lasse roede 1300 km rundt om Danmark som den yngste nogensinde

44 dage tog det Lasse Andreas Bøgh at ro 1300 kilometer rundt om Danmark i en kajak. Turen har givet ham titlen som den yngste dansker til at gøre det nogensinde. Turen var hård, fortæller Lasse, som desuden er den anden nogensinde til at ro turen i vinterhalvåret.

DHL Stafet til søs - Danmarks nye firmafest holdes på Aarhusbugten

Tre århusianske aktører, Officelab, DKSejlsport og Sailing Aarhus, går sammen om en kulørt kapsejlads i Aarhus, "officelab dysten". Eventen minder i sin form om DHL Stafetten, og de indledende heats sejles til maj. Tilmeldingen er åben.

Hurtig og familievenlig Celeste 34 Sport søsættes til sommer

En fartglad svensker, der ønskede at sejle på tur med familien, satte gang i produktionen af den hurtige kølbåd, der bygges uden hensyn til måleregler. Fire år har designere brugt på at tegne det perfekte skrog.

Etårsdag for John Fisher-tragedien i Volvo Ocean Race

Volvo-sejlerens største drøm blev et livsfarligt mareridt. For præcis ét år siden faldt den 47-årige sejler over bord i Stillehavet. Han blev aldrig fundet.

 

Mød sejlmagere, forsikringsfolk og desigerne til Åbent Hus hos Jakob Jensens Bådeværft

Jakob Jensens Bådeværft har fået en masse spændende personligheder til at komme forbi til Åbent Hus lørdag 23. marts. - Se også både, der har fået nyt folie på, fortæller Lars Ive fra værftet i København.

Ny analyse: Vordingborg har de bedste muligheder for vandsport

En netop offentliggjort rapport fra Dansk Idrætsforbund om outdooridræt viser, at de bedste rammer for at dyrke vandsport findes i Vordingborg Kommune. Med projekt "Blå Eventyr" vil kommunen sætte yderligere fokus på livet ved havet.