Gå til hoved-indhold

Søster til savnet sejler: Han var erfaren og yderst forsigtig

Sejleren havde helst kysten i syne, når han begav sig på vandet. Eftersøgningen er mandag indstillet, og familien lever nu i håbet om, at manden har reddet sig selv i land.

Grundstødt hus på Venø Bugt ved Struer

Politiet savner ejeren af hus, der er stødt på grund udfor Sønderlemvig, skrev politiet. Fortøjnings-betonklodser var for lette, konstaterede 52-årig ejer senere.

Aage Walsteds Junior-båd Svip er med i Svendborg Classic Regatta

Walsted-værftets nybygning nummer 9, bådebygger Aage Walsteds egen Junior-båd fra 1950, er blandt deltagerne i Svendborg Classic Regatta. 60 klassiske lystfartøjer er med, heraf 15 Folkebåde.

Se nye elektriske bådmotorer fra Torqeedo under VM i Aarhus

Under VM i Aarhus vil Torqeedo og Solbaaden.dk udstille et bredt udvalg af fremtidens miljørigtige motorer. Udstillingen kan findes på Fiskerivej 1 i Aarhus.

Tempo Bådsalg har solgt 6000 både over 30 år

En Jeanneau 319 blev båd nummer 6000, som Tempo Bådsalg i Ishøj Havn, solgte og leverede. Båden blev leveret til en familie fra Århus, og får danmarkspremiere på Ishøj flydende.

BB 10-meter - sejlglæde helt nede ved vandet

Både skal være smukke som kvinder. Og DET er BB 10-meteren, som den 56-årige århusianer Peer Kradrup har på 12. sæson. Han gav 325.000 kr. Det køb fortrød han ikke.

Drabant 22 fylder 50 år - konstruktør Gert Gerlach fortæller

Drabant 22 fylder 50 år, og i den anledning fortæller konstruktøren bag Drabant 22, om design og første sejlture med båden, du i dag kan du købe brugt for 9.500 kr. Hele 225 er der bygget af bådtypen.

Sejlbåd brændte i Aalborg - familie forsøgte selv at slukke

En familie på to voksne og to børn måtte tirsdag eftermiddag skynde sig at lægge til kaj i Aalborg, fordi der opstod brand på båden. Manden sendte kone og børn i en gummibåd.

Savnet nordmand fundet i god behold i Sverige

En norsk sejler blev efterlyst, da han forsvandt under sejlads i Skagerrak. En uge senere er sejleren fundet i nabolandet.

Åbent værft på Orust - Skandinaviens største sejlbådsmesse

På Åbent værft i Ellös, nord for Göteborg, fra 24. til 26. august kan besøge Hallberg-Rassy. Se også ny Hallberg Rassy 57. 78 firmaer udstiller.