Gå til hoved-indhold

X-412er mister masten ved Korsika - to mænd reddet

X-412eren Patitifa mistede masten med Pierre Ortolan og Bernard Couston om bord. Begge blev reddet, skriver fransk online-avis. Redningen skete ved Bonifacio ved Korsika. Den franske redningstjeneste SNSM de Bonifacio et à l’Escadron d’hélicoptères 1-44 hjalp sejlerne. Se fotos.

25-årige Lasse roede 1300 km rundt om Danmark som den yngste nogensinde

44 dage tog det Lasse Andreas Bøgh at ro 1300 kilometer rundt om Danmark i en kajak. Turen har givet ham titlen som den yngste dansker til at gøre det nogensinde. Turen var hård, fortæller Lasse, som desuden er den anden nogensinde til at ro turen i vinterhalvåret.

DHL Stafet til søs - Danmarks nye firmafest holdes på Aarhusbugten

Tre århusianske aktører, Officelab, DKSejlsport og Sailing Aarhus, går sammen om en kulørt kapsejlads i Aarhus, "officelab dysten". Eventen minder i sin form om DHL Stafetten, og de indledende heats sejles til maj. Tilmeldingen er åben.

Hurtig og familievenlig Celeste 34 Sport søsættes til sommer

En fartglad svensker, der ønskede at sejle på tur med familien, satte gang i produktionen af den hurtige kølbåd, der bygges uden hensyn til måleregler. Fire år har designere brugt på at tegne det perfekte skrog.

Etårsdag for John Fisher-tragedien i Volvo Ocean Race

Volvo-sejlerens største drøm blev et livsfarligt mareridt. For præcis ét år siden faldt den 47-årige sejler over bord i Stillehavet. Han blev aldrig fundet.

 

Mød sejlmagere, forsikringsfolk og desigerne til Åbent Hus hos Jakob Jensens Bådeværft

Jakob Jensens Bådeværft har fået en masse spændende personligheder til at komme forbi til Åbent Hus lørdag 23. marts. - Se også både, der har fået nyt folie på, fortæller Lars Ive fra værftet i København.

Ny analyse: Vordingborg har de bedste muligheder for vandsport

En netop offentliggjort rapport fra Dansk Idrætsforbund om outdooridræt viser, at de bedste rammer for at dyrke vandsport findes i Vordingborg Kommune. Med projekt "Blå Eventyr" vil kommunen sætte yderligere fokus på livet ved havet.

Malö Yachts fejrer 80 års fødselsdag med ny 16 meter båd

Svenske Malö Yachts fejrer fødselsdag ved at præsentere en ny Malö 49. Værftet var en familievirksomhed indtil 2008. Den 16 meter lange båd har selvvendende fok, garage agter og storskødet er flyttet op på targabøjlen.

Langturssejlere kan nu få gode råd fra Cille og Christian Rosentoft

Du kan nu købe rådgivning og få praktiske råd. Fx vil håndværker og Bianca 42-sejler Christian Rosentoft tage med ud og gennemgå din båd og gøre den klar til en jordomsejling. Du kan også holde møde med ægteparret om, hvordan du tager beslutningen om langtur.

Sejlsportspolitiker Anne på 22 år: Uden de unge bliver sejladsen ensformig

Unge i sejlsport: Skal sejlere i alle aldre fortsat mødes på havnen, må de ældre turde overlade ansvar og de unge engagere sig. Det mener Anne Skovbølling, der som tyveårig blev det hidtil yngste bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion.