Gå til hoved-indhold

Årets turbåd: Jeanneau Sun Odyssey 440 med intelligent cockpit og skrogfacon

Vinder af European Yacht of the Year i turklassen blev Sun Odyssey 440, der har en masse nytænkning. Båden har et bredere forskib, hvilket giver øget stabilitet og mere plads i forkahytten.

OK-sejler Ingo maler lystbåde - pris efter kvadratmeter

Siden 2012 har 69-årige Ingo Griem sejlet OK-jolle, men han maler også lystbåde. Fx denne OK-jolle til klubkammeraten Stig Frandsen fra Kaløvig. Vi mødte maleren.

Lystbåde skal igen betale for at sejle gennem Kielerkanalen

Efter to år, grundet sikkerhedsproblemer, har det været gratis at sejle i Kielerkanalen, men nu skal man igen betale for gennemsejling. Se prislisten.

Del din viden om sejlads og havmiljø i ny undersøgelse

Miljø- og Fødevareministeriet går i 2018 aktivt ind i kampen mod affald i havet. Bidrag med din erfaring i et spørgeskema inden 15. april, hvor der trækkes lod om 10 gavekort på 200 kr.

270 fod langt fragtskib kæntret i Den Engelske Kanal

En kollision tirsdag fik Britannica HAV til at vende sig med kølen i vejret. Onsdag blev skibet spottet nordøst for Cherbourg.

Britiske Oyster vært reddes af software-rigmand

Det berømte brand indenfor luksus-både overlever efter betalingsstandsning, hvor 160 mand blev sendt hjem. Gaming-software entreprenør Richard Hadida er redningsmanden.

Casper Steinfath padlede i kulde over Skagerrak på 18,5 timer

Som første surfer lykkedes det søndag aften for Casper Steinfath at padle 137 km over Skagerrak fra Hirtshals til Kristianssand. De sidste 20 km var med store smerter i ben, ryg og arme.

24-årige Casper padler over Skagerrak på SUP - i mål søndag aften

Casper Steinfath har padlet over halvdelen af de 130 km der skal til, før han kan gå i land og erobre titlen som første i verden til at krydse Skagerrak på 4,5 meter langt surfboard.

Overisning og kuling i weekenden - pas på kæntring siger Forsvaret

Forsvarets Operationscenter advarer lystfartøjer og fiskeskibe om farligt vejr i weekenden, da man risikerer overisede både. To fiskeskibe var i overhængende fare.

 

Satte ild på bådmotor - 24-årig hoppede i vandet og druknede

Anklagemyndigheden mener, at forsikringssvindel lå bag, da en mand stak ild på sin båd. 24-årig druknede i Roskilde fjord, da oppustelig redningsvest ikke foldede sig ud.