Gå til hoved-indhold

Lystsejler anmelder M/F Marstal for ikke at holde vigepligt - stor debat

- Jeg provokerer ved at anmelde hændelsen, for jeg synes den skal op at vende. Det er ikke for at straffe skibsføreren, siger Ole Mørch til avis. 13.000 har nu læst artiklen, der skaber stor debat.

Besætning forhindrer piratangreb med kogende vand

27 sømænd afværgede et angreb uden at affyre ét eneste skud. I tre både ankom piraterne til gengæld med kraftige skydevåben.

Columbus Marine går efter kvalitet

De billige produkter jagter Columbus Marine ikke. Vi besøgte grossisten syd for Roskilde. Her sender ni mand ud til butikker. Varer som fx Hempel, Harken, Spinlock, Wichard og Fusion Stereo.

Rønnow: Dilemma - hvad skal vi gøre?

For sejlere – eller de der ønsker at blive det - gælder, at vi ustandselig skal tage stilling til allehånde forhold omkring båden, skriver Claus Rønnow.

Sejlerbixen i Struer søger butikschef

Er du til job i bådbranchen, så er der nu et ledigt. Se hvad sejlerbutikken tilbyder.

Efter kongeligt bryllup dukkede Dannebrog pludselig op

Fynsk avis ser tilbage. Svendborg-sejler fik chok, da kongeskibet på morgenen efter Kronprinsesse Margrethes og Prins Henriks bryllupsnat gled gennem Sundet i 1967.

Frivillige åbner ny redningsstation til gavn for alle sejlere

I Juelsminde står 30 veluddannede frivillige klar til at assistere sejlere. Stationen er oprettet, selvom alle fondsmidlerne endnu ikke er i hus. I stedet bruges DSRS's reserver.

Prins Henrik navngav Opti-joller til de unge i Marstal

I fuld uniform gav prinsen navn til ungdomssejlernes syv joller i Marstal Sejlklub. Også åbning af lystsejladsmuseet og besøg i flere andre sejlklubber har igennem tiden været på programmet.

Reese: Sejlsporten har mistet sejler af stor format

Prins Henrik var et behageligt menneske med stor personlighed og altid følte jeg mig godt tilpas i hans selskab, siger Henrik Reese, der har sejlet med Prinsen i Drage.

DS-formand: Prinsen var en inspiration for alle i dansk sejlsport

- Vi har ikke ord, der kan beskrive rækkevidden af den betydning, som Prinsen har haft for udbredelsen, fællesskab og udviklingen i dansk sejlsport, siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.