Gå til hoved-indhold

Syv fiskere savnet efter ny kollision i Hongkong

Det myldrer med fiskebåde i farvandet ud for Hongkong. Blot ét døgn efter Vestas-ulykken kolliderede fragtskib med ny fiskebåd. Kun én er reddet.

Sådan blev X4⁹ bygget op - Niels Jeppesen forklarer

Mandag var der verdenspremiere, hvor vi på boot mødte designer af den nye X4⁹. Mange journalister deltog. Her forklarer Niels Jeppesen om principper og byggemåde.

Total udsolgt boot - besøgende fra over 100 nationer

Der er i år venteliste for at komme til at udstille på en af verdens største bådudstillinger, boot i Düsseldorf. Vi er her nu på tredje dag og skal snart til X-Yachts og se ny 49 fods båd.

Bådenes Oscar-priser delt ud på boot

Jurymedlem fra BådNyt, Troels Lykke, ejer af minbaad.dk, var til prisuddeling i aftes i Düsseldorf. Se de fem vindere efter Europas 12 store magasiner har stemt. Se dem sejle her.

FarEast 37-tegninger ses på boot

På lørdag går det løs i Düsseldorf med et væld af nyheder. Minbaad.dk er også på boot, hvor vi skal se tegninger til den nye kineser, FarEast 37 til én mio. kr. Båden vises først frem i Shanghai til maj.

106 meter sejlglæde

Se prof-video med en af verdens største superyachts, Black Perl, der blev bygget i 2016 i aluminium. Den 347 fods båd har plads til 12 personer i seks suites.

Kapsejladsbåd sank ud for Tasmanien - ramte klumpfisk

Seks personer måtte reddes fra vandet ud for Tasmaniens kyst, da båden Hollywood Boulevard sank på hjemturen fra Sydney-Hobart kapsejladsen.

Zoom8 sejlere på lejr i Spanien - træning og tyske gloser

Zoom8 sejlere var på træningslejr i Palamos, Spanien. Lejren bød på træning, venskaber på kryds og tværs af lande og en mulighed for at træne sprog. Sejlerne fortæller om deres oplevelser.

X-Yachts viser ny X4⁹ frem på boot

På lørdag, fem timers kørsel fra grænsen, starter verdens største bådudstiling i Düsseldorf. Det er her, værfterne breaker nyheder. X-Yachts gør det med ny X4⁹.

Marstal-skonnerten Bonavista skal gøres sejlklar

Marstal-skonnerten Bonavista har siden 2012 stået urørt, men nu har Nationalmuseet valgt virksomheder som skal stå for klargøringen, og datoen for hvornår Bonavista er sejlklar er fastlagt.