Gå til hoved-indhold

Første mand krydser Atlanten på SUP-board

Chris Bertish brugte 93 dage på Atlanterhavet med sit specialbyggede board. Målet var at samle midler til velgørenhed og miljøet, fortæller han i video.

Før blev store sejlskibe bygget ved strandbredden

Historiker Morten Hahn-Pedersen viser Fyns Amts Avis rundt på den Jacobsens Plads i Troense ved Svendborgsund. Se maritimhistoriske billeder af skibsbyggeri.

Hallberg-Rassy-både sælges nu i Korea af jordomsejler

Han Kim, Koreas yngste jordomsejler, skal sælge de svenske luksusbåde.

Bianca 27-sejler Susanne vandt minbaad.dks gummibåd

Susanne Borup fra Hirtshals blev virkelig glad da vi i dag fortalte hun havde vundet en Mercury 240 Dinghy på minbaad.dk og motorbaadsnyt.ds stand på Boat Show.

MY 44 – flydende sommerhus uden mast

Fountaine Pajot sender nu kæmpe katamaran på markedet. - Pontonerne er skabt til motorsejlads, fortæller Bjarne Holst, importør fra Rødovre.

Storm blev dyr for superyachts på Mallorca

To superyachts blev slemt beskadiget af store bølger og storm i Port d'Andratx på Mallorca. Blandt andet en 34 meter Ferretti, der sank halvt.

Sejlads var noget der slog ned som et lyn

Det siger Victor Fuglsang i video, optaget på Dansk Sejlunions stand på Boat Show forleden. Han sejlede Danmark Rundt på Oures DS 37er.

Norske sejlere måtte vælge båden eller sikkerhed

De fire nordmænd, som for en uge siden blev reddet af danske skibe, stod i et svært valg mellem deres flotte skonnert og egen sikkerhed. De valgte det sidste.

Ungdomsnetværket i fuld gang - har fundet de første fokuspunkter

Uddannelse og fastholdelse af hjemvendte efterskoleelever er blandt de fire hovedområder, som Dansk Sejlunions Ungdomsnetværk vil arbejde for.

Brugtbådsvæg hjalp nye sejlere i Fredericia

De besøgende kunne også se brugte både på Boat Show, hvor væggen på DS’ stand gav et overblik over markedet. Flere unge sejlere er på vej, lyder meldingen.