Gå til hoved-indhold

Årets sejlerfotos er kåret - se de tre vindere

Tre priser blev uddelt på Malta. Hovedprisen går til Jean-Marie Liot med sit foto af Vendée Globe-sejler, Morgan Lagravière.

Modig dansk helikopterpilot

Stærke nerver. Se dansk pilot på MH-60R Seahawk lande på skib i høj sø på Atlanterhavet.

Ungdomsnetværket genoplives – også for 50-årige

Det faldende antal ungdomssejlere skal vendes. DS' Ungdomsnetværk vil nu udvikle strategier, som skal rekruttere og fastholde unge sejlere. Bestyrelse vælges på klubkonferencen.

Banner 30 til salg på mitbaadmarked.dk

Denne gang gør vi reklame for en sprød Banner 30. Se hvad den koster. Det er gratis at sætte sin båd til salg.

Norsk Open 60 nu hos Mathis Værft

Båden hvor det uheldige mandskab på 10 mand måtte slæbes ind til Hvide Sande efter et havari er nu i Aalborg. 4 meter køl måtte af før den kom på blokvogn. Se fotos.

Tjek båden: Vindstød på 25-30 m/s rammer kl. 22

Vindstød af stormstyrke når den jyske vestkyst i aften. Stødene kan tage fat i lette køretøjer og trampoliner, advarer vagthavende hos DMI.

Gran Soleil 46 LC - dyr men lækker

Båden kommer fra det italienske værft Cantiere del Pardo, der har bygget sejlbåde i 40 år. Prisen er ikke for mange lønmodtagere.

 

 

 

 

 

Signe: Vores båd står stadig men kaos på Bahamas

Orkanen Matthew medførte i oktober store ødelæggelser i Haiti og Bahamas og ramte også Florida, hvor vores båd står på land.

 

Dufour 412 Grand Large får premiere i Fredericia

Om 101 dage er der udstilling. ShipShape stiller op med Dufour, der har fransk charme og Rungsted-firmaet har også kæmpe udstyrsstand.

Spar en mio. - byg ny Drabant 38 for 800.000 kr.

Byg selv og spar penge, som Jan og Ida Stentoft. De startede i 2011 og til sommer sejler Drabant 38 ved Udby havn ved Randers. Vi besøgte det private bådværft tæt på Hvidsten.