Gå til hoved-indhold

Ny Oceanis 41.1 og Sea Ray 250 ses på Boot

Risbjerg viser nye både frem på verdens største indendørs bådmesse på Boot i Düsseldorf. - Det er den vigtigste bådmesse i verden, siger Søren Risbjerg.

Polar 20 fra 1960 renoveres på Vejle Bådværft

For et år siden blev Vejle Bådværft kaldt ud på en opgave. En ældre speedbåd, ”Polar 20” fra 1960. Der er 3 til 4 stk. tilbage af bådtypen på kloden.

Sejlerskole i 1956 startede på land

Nyd nostalgiske billeder fra dengang bomuldssejl var et hit.

Tag VHF/SRC-kursus for kun 195 kroner

Duelighedsklubben tager kampen op mod ulovlig brug af radio og tilbyder derfor billigt kursus. Målet er, at flere får mulighed for at anvende VHF og PLB.

Bavaria DA10 vises frem på Boot

Lørdag 23. januar åbnes portene til Europas største indendørs bådudstilling, Boot, i Düsseldorf. Den danske Bavaria-importør er også med og viser ny DA10 og Bavaria 34 cruiser frem.

100 skær markeres efter flere grundstødninger

I Norge bliver 100 umarkerede skær og grunde nu markeret med tønder, efter skader steg med 38 procent. Erstatning udbetalt på 315 mio. kroner, efter 8.700 grundstødninger i 2014.

Minus 15 grader på onsdag

Temperaturer i dag bliver på mellem 3 graders frost og 2 graders varme, lunest i Vestjylland og let til frisk vind, skriver DMI. Se flotte skud fra Mogens Hansen.

Bjergs Bådservice flytter til Tarm

Nogle frygtede en masse ændringer i forbindelse med flytningen. - Men det gør der absolut ikke, siger ejer, Bo Bjerg, efter køb af større lokaler ved Tarm i Vestjylland.

24 sømils rækkevidde på ny, stærk FLIR-radar

FLIR’s eksklusive ATX™ teknologi gør Quantum i stand til at vise landmærker, klipper, bøjer og vejrfronter med en hidtil uset opløsning og separeringskvalitet, fortæller Raymarine i Danmark.

Duelighedsprøver: Søfartsstyrelsen skærper ikke krav

- Vi erkender analysen og problemet, men har ikke tid til at løse det, og kan ikke se, hvornår vi skulle få tid til det, lyder det fra Søfartsstyrelsen efter kritik på minbaad.dk af speedbåds- og duelighedsprøver.