Gå til hoved-indhold

Grafitti på minbaad.dks H-båd i Aarhus Lystbådehavn

Denne gang gik det ud over redaktørens H-båd, der netop har fået spraymaling på fribordet.

Bianca 27 fejrer 50 år i Rudkøbing

Glasfiberæraens danske pionerbåd tiltrækker stadig mange aktive sejlere i bl. a. Danmark og Tyskland. De samles til jubi-træf lørdag den 6. august.

Sejlbåd rammer Svendborgsundbro

De nye rev under Svendborgsundbroen skabte forleden problemer for en tysk båd, der svingede 90 grader. Strømmen fik sejlbåden til at kollidere med en af broens piller.

Sådan lægges båden til kaj for motor

Svenske Hamnen.se viser 'Læg til som en prof'.

X6 jordomsejler til 22 mio. kr. sejler nu

I 5 m/sek. blev X-Yachts X6er testet af værftets egne folk i Haderslev. Se fotos af den 19 meter lange luksusbåd, en hybrid mellem XC-turbådene og Xp-kapsejladsbådene.

40.000 så udspring med 85 km/t

Operaen satte rammerne for spektakulære udspring og nervepirrende action fra 27 meters højde, da Red Bull Cliff Diving for tredje gang lagde vejen forbi København.

 

Udspring fra Operaen - live lørdag fra kl. 14.20

14 udspringere kaster sig ud fra Operahuset, når Red Bull Cliff Diving rammer København i morgen. Se flot video fra 2015's konkurrence.

Shorthand står til søs med journalist Morten Brandt

BådNyts tidligere redaktør og manden bag Silverrudder tager erfaringer med i sit nystartede firma Shorthand, der er en blog om sejlads, men også et Event og Content Marketing-bureau.

Hils på OL-sejlere i Horsens i dag

Rindom, Nørregaard og Viborg er på havnen, hvor de vil hilse på og dele røverhistorier fra varme farvande.

Mirakel kom aldrig - sejler erklæret død

Tre års uvished kulminerede for en kvinde og en dreng i retten på Frederiksberg, da den 49-årige familiefar Brian Fritzner blev erklæret død. Han forsvandt på Atlanten i 2013.